Vacature Medior/Senior Support Engineer - Eindhoven

Eindhoven

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving “De lijntjes zijn heel kort, waardoor je ook heel dicht bij de klant zit en je echt het verschil kan maken voor jou klanten, dat maakt het super leuk!” – Manager Customer Service.

De relatie met de klant is ook erg belangrijk als Support Engineer. Je weet wat er speelt, welke processen er lopen en wie de kerngebruikers zijn van de software van ACA Fashion Software. Hierdoor weet je de klanten te ondersteunen bij alle vragen die ze hebben. En ben je op zoek naar diversiteit, dan ben je op de goede plek, want geen enkel telefoontje is hetzelfde! Zo kan er een vraag zijn over het kassasysteem of de artikelscanners, zijn er problemen met het ERP systeem, maar kan een klant ook vragen hoe hij bepaalde informatie uit een systeem kan halen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant altijd operationeel zal zijn. Zowel bij een kleine storing die je direct op kan lossen, maar ook bij grote/langdurige problemen. Ook dan zorg je voor een gepaste work-around, zodat de klant geen hinder hoeft te ondervinden. Overigens mag je dit zelf doorvoeren op de systemen van jouw klanten!

lees meer

Functie-eisen

Om voor deze vacature in aanmerking te komen, wil je allereerst jouw klanten altijd zo goed mogelijk helpen. Je haalt plezier uit het ondersteunen van klanten en wil elke dag weer het maximale uit jezelf halen. Buiten dat:

  • Bezit je minimaal een MBO-opleiding richting de ICT;

  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring met Navision of een ander ERP pakket;

  • Heb je ervaring in een IT support rol;

  • Beschik je over het juiste empathisch vermogen en begrijp je de bezorgdheid van de klant;

  • Ben je communicatief goed vaardig en ben je een echte teamspeler;

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden bij ACA Fashion Software zijn marktconform en gebaseerd op basis van kennis en werkervaring. Daarnaast heeft ACA een bonusstructuur, 26 vakantiedagen, een pensioenregeling en krijg je een vergoeding voor de reiskosten die je maakt. Er zijn volop mogelijkheden om op termijn binnen de organisatie door te groeien. Want uiteindelijk zal jij een echte Microsoft Dynamics NAV expert worden. Ook heb je geen vaste werktijden en worden er leuke vrijdagmiddag borrels en uitjes geregeld met collega’s.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ACA Fashion Software is een dienstverlenend IT-bedrijf dat specialistische oplossingen levert voor bedrijven die actief zijn binnen de fashionindustrie. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun afnemers beter willen ondersteunen. ACA Fashion Software werkt onder meer voor organisaties als Balr, Only For Men en Van Bommel.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Eindhoven