Vacature Interim Informatie Analist Supply Chain - Eindhoven

Eindhoven

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Freelance
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Als Interim Informatie Analist Supply Chain ben je verantwoordelijk voor het opstellen van proces ontwerpen en het vastleggen van de informatie behoefte, stimuleer je verandering en adviseer je het management en de business op tactisch en operationeel niveau. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de vernieuwing op gebied van systemen en processen, waarbij het belangrijk is dat business en IT naadloos op elkaar aansluiten. Vanuit de analyse ben je in staat om, naast het doorgronden van processen, de behoeftes van de stakeholders te achterhalen en innovatieve oplossingen voor te stellen die de organisatie verder helpen. Je neemt het voortouw in projecten om de verandering te realiseren en werkt procesgericht. Verder ben je samen met je collega’s van de afdeling applicatiebeheer mede verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en correct functioneren van applicaties.


Functie eisen
 • Universitair werk- en denkniveau;
 • Minimaal zes jaar ervaring in een vergelijkbare rol als Informatie Analist of Projectleider;
 • Kennis van processen en systemen in logistiek/supply chain;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen retail, handel of groothandel;
 • Bewezen ervaring in transformatie en verbeterprojecten;
 • Je bent in staat processen snel te doorgronden;
 • Je bent sterk in stakeholder management en weet verbindingen te leggen.

Bedrijfsprofiel

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze interim rol zoeken wij een freelancer die op korte termijn beschikbaar komt.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Sita Keilman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures