Vacature Senior ERP Consultant, fulltime, remote werken, 66.000 + lease auto van de zaak - Eindhoven

Eindhoven

Rsult
 • Rsult Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een Senior ERP Consultant met kennis van ERP software, implementatietrajecten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Lijkt het jou een leuke uitdaging om innovatieve ERP oplossingen voor internationale klanten succesvol op te leveren met het consultant team? En werk je graag in een flexibele organisatie waarin je mee kunt groeien? Dan is deze vacature bij Rsult echt iets voor jou!

Bij Rsult werken ze met NetSuite Cloud ERP om ervoor te zorgen dat hun klanten nieuwe ontwikkelingen in de markt blijven bijbenen en daardoor kunnen groeien. Kosten besparen, hogere klantwaardering, kortere levertijden, verhoging van productiviteit: samen met de klant bepalen zij de doelen en zorgen ze dat ze efficiënter kunnen werken en groeien met behulp van NetSuite.

Wat is jouw uitdaging als Senior ERP Consultant?
Als Senior ERP consultant adviseer en ondersteun je klanten bij implementatietrajecten. Je optimaliseert en vertaalt bedrijfsprocessen naar een efficiënt werkende oplossing in NetSuite. Vanaf de start tot en met de go-live ben je nauw betrokken bij het traject en help je de klant bij hun integratievraagstukken en het nemen van besluiten over de inrichting van NetSuite. Met jouw ervaring neem je de verschillende projectteams mee op sleeptouw waar nodig en coach jij jouw collega's binnen de projectomgeving.
Er is volop afwisseling in deze functie. Jij gaat werken met verschillende klanten afkomstig uit diverse branches: van vakantieparken tot internationale meubelfabrikanten.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Jij hebt goede analytische skills en bent communicatief sterk waardoor jij de relaties met de klant goed weet op te bouwen en te onderhouden. Je weet jouw hoofd koel te houden, het overzicht te bewaren en voelt aan wanneer je bij moet sturen. Je bent gestructureerd, staat stevig in je schoenen en zorgt er als volwaardig gesprekspartner voor dat de klant goed geadviseerd wordt.

Jij beschikt over:
 • hbo/wo werk- en denkniveau;
 • ervaring met de implementatie van ERP systemen (bijvoorbeeld als ERP consultant, implementatie consultant, SAP consultant, Business consultant of Netsuite consultant);
 • kennis van bedrijfsprocessen en ERP oplossingen;
 • goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 6.500 p/m

(bruto per maand op basis van 40 uur) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Flexibele werktijden waarbij je zelf jouw uren indeelt.
Overige info Wat heeft Rsult jou zoal te bieden?
 • Goed salaris van € 4.500 - € 6.500 (bruto per maand op basis van 40 uur) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en 28 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband).
 • Leaseauto of OV-regeling.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Mooie uitdaging van 32-40 uur en flexibele werktijden waarbij je zelf jouw uren indeelt.
 • Remote werken vanuit het kantoor in Eindhoven, Groningen, thuis of bij de klant.
 • De mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf en bijvoorbeeld mee te denken over de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de dienstverlening van Rsult.
 • Enthousiaste en internationale collega's met ieder zijn of haar specialisatie.
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie met veel groeiambitie.
Interesse? Solliciteer direct!
Stuur jouw CV en motivatie naar John Schrijvers via [email protected] Heb je vragen over de vacature of organisatie? Ook dan kun je terecht bij John Schrijvers via 085 303 7844.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Rsult is een jonge, snelgroeiende en internationale onderneming die zich specialiseert in cloud ERP en managementrapportages. Ze implementeren, optimaliseren en beheren NetSuite waarmee ze bedrijven helpen bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

Het Rsult team bestaat uit 45 professionals werkzaam vanuit Eindhoven, Groningen, Londen, Dublin, Sydney en Kaapstad. Je toekomstige collega’s hebben veelal kennis en ervaring op het gebied van softwareapplicaties en integraties. Ondanks het globale, internationale karakter is het hele team informeel en betrokken.
Rsult Eindhoven is recent verhuisd naar de mooiste locatie van Eindhoven: Strijp-TQ met uitzicht over de stad (zie www.melt.nl). Met een treinstation voor de deur kun je makkelijk reizen met de trein! Werkdagen op deze gave locatie worden afgewisseld met remote werken; thuis of bij klanten (alles volgens de COVID-19 regels uiteraard).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ERP Consultant in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures