Vacature Medior fullstack PHP developer | Webapplicaties en maatwerkoplossingen | Laravel, PHP, Javascript | Salaris tot €4.500,- per maand 
 - Eindhoven

Eindhoven

BOLD Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als PHP developer kom je terecht in een gezellig team dat bestaat uit professionele designers en developers die onderling veel sparren. Als ontwikkelaar heb je ervaring met PHP, Javascript en React/Node.js Je neemt graag initiatief en laat zien wat je in huis hebt. Jouw professionele inzichten krijgen hier de ruimte en worden echt gewaardeerd. Op basis van de opdrachten die binnen komen van ga je aan de slag. De opdrachten zijn heel divers en afwisselend, geen dag is daarom hetzelfde. 

Als PHP developer heb je de drive om je kennis te delen en nog verder uit te breiden. Er wordt hier veel geïnvesteerd in de kennis en software binnen het bedrijf. Je krijgt hier de mogelijkheid om je zelf op alle vlakken te ontwikkelen. Als jij laat zien dat je het aankan, dan krijg je de ruimte om te groeien als professional!

lees meer

Functie-eisen
  • Hbo-denkniveau;
  • Kennis van PHP, Laravel en Git;
  • Ervaring met React en Node.js is een pré;
  • Fullstack developer met ambitie.
Aanbod
  • Salaris tot €4.500, per maand-;
  • 24 vakantiedagen + 8% vakantiegeld;
  • Doorgroeimogelijkheden tot Lead developer;
  • Pensioensregeling 50/50;

lees meer

Overige info Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met mij op 088 - 0184 700 of stuur mij een mail op [email protected] Ik praat je graag bij over deze vacature en/of wellicht over andere interessante IT vacatures binnen jouw specialisme. Is deze vacature niet wat je zoekt, maar ken je iemand die wellicht bij deze vacature past? Laat het ons dan weten! Wij hebben namelijk een aantrekkelijk beloningssysteem wat jij zeker kan waarderen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een internationale organisatie in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde PHP developer. Dit bedrijf bouwt voor internationale klanten de meest toffe applicaties, webshop, websites en andere maatwerkoplossingen. Grote tv-zenders en organisaties zoals Rabobank mogen zij onder hun klantenbestand rekenen. Deze organisatie is gespecialiseerd in conceptontwikkeling op maat, de bouw en de service daarvan. Kortom, van A tot Z bedienen ze hun klanten.Door deze ervaring is er veel kennis in huis en daarbij werken zij met de nieuwste technieken. De cultuur isinformeel en gezelligheid is binnen het team zeker niet onbelangrijk. Met ruim 12 medewerkers zijn ze uitgegroeid tot een ervaren speler binnen hun segment. Door de groei van het aantal projecten zijn ze nu op zoek naar een enthousiaste nieuwe PHP developer!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Sander Trommelen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!