Vacature Projectmanager High Tech - Eindhoven

Eindhoven

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Regio: Eindhoven

De hightechindustrie is een van de belangrijkste economische motoren van de regio Eindhoven. Ons team heeft een unieke kans als projectmanager waarin je samen met een software engineering team oplossingen gaat implementeren voor een High Tech klant in de Brainport regio. In deze kritische rol ben je verantwoordelijk voor projectmanagement, kwaliteit, doorlooptijd en budget in een complexe, veeleisende en vaak veranderende omgeving. Dit in nauwe samenwerking met een software lead engineer, die je ondersteunt met de technische inhoud. Uitbreiding van de teamcapaciteit op basis van gemengde nearshoring maakt deel uit van de uitdaging.

We bieden je een positie als medior projectmanager in een complexe omgeving met het perspectief om door te groeien naar de rol van senior projectmanager.

De functie: 
Je verzorgt het algehele projectmanagement voor meerdere kleine projecten (

lees meer

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?
Je bent een zeer gemotiveerde zelfstarter met een passie om resultaten te behalen. Je kunt probleemloos in het Engels communiceren tussen functies en teams binnen diverse lagen van de organisatie. Je bent leergierig en brengt je kennis op technisch gebied uit eigen initiatief op het juiste level, zodat je zonder problemen kunt levellen met de klant. Daarnaast kun je proactief omgaan met conflicten en gerelateerde escalatiemethoden.

Bovendien heeft de projectmanager die we zoeken:

 • Een bachelor / master in een software- of aanverwant vakgebied met een sterke technische achtergrond.
 • 5+ jaar projectmanagementervaring of ervaring als SCRUM-master / teamleider in een hightech software engineering-context (bij voorkeur domeinen zoals semiconductors, machinebouw, healthcare of consumer electronics)
 • Ervaring met toonaangevende op Agile / SCRUM en SAFe gebaseerde projecten

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden
Binnen onze High Tech unit werk je in een gebalanceerd en zeer gemotiveerd managementteam. We bieden je een uitdagende baan in een High Tech-context met een hoge klantintimiteit, gebaseerd op een langdurige relatie met het perspectief om door te groeien naar een rol als senior projectmanager. Je krijgt een grote mate van vrijheid om proces- en organisatorische aspecten te ondersteunen, implementeren en uit te voeren om het succes van de business unit te vergroten.

 • Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
 • 13e maand: elk jaar een extra maandloon
 • 29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
 • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
 • Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
 • Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
 • Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
 • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Eindhoven