Vacature Senior Analytics Consultant - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Senior Analytics Consultant word je eerst klaargestoomd om bij de eindklant volwaardig ingezet te kunnen worden. Er zal altijd rekening gehouden worden met je huidige woonplaats, dus ontzettend veel reizen zal niet snel gebeuren.

Middels diverse tools en programmeer technieken ontsluit jij data en zet je het om naar betekenisvolle data. Je moet dan denken aan data efficiency, informatie aan elkaar koppelen voor marketing doeleinden, automatiseren van data analyse (machine learning), relevante data uit allerlei digitale kanalen ontsluiten om deze vervolgens voor toekomstbeleid in te zetten, het presenteren van data middels rapportages.

Data komt ook uit allerlei databases, en daar komen je programmeer skills bij kijken. Je gaat namelijk databases bouwen en ontwerpen. Verder programmeer je scripts gericht op data migratie. Het is daarom erg handig om verstand te hebben van verschillende soorten databases en programmeertalen zoals SQL of MySQL, Python, R en JavaScript.

Je doet dit voor ontzettend grote bedrijven die ook internationaal georiënteerd zijn. Mijn klant heeft een indrukwekkende klant portefeuille! Ben jij enthousiast?

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een WO afgeronde opleiding;
- Je hebt tijdens je studies ervaring opgedaan met data analyse;
- Je hebt kennis van en ervaring met JavaScript, Python, R, SQL, MySQL, Oracle;
- Je bent analytisch zeer sterk en wiskundig ingesteld;
- Minstens vijf jaar ervaring aan de technische kant van webanalytics;
- Op een abstract niveau over data meedenken en analytics implementaties uitvoeren;
- Je bent bekend met Spark, Hadoop, Pig en andere Big Data termen;
- Je hebt kennis van of ervaring met Google en/of Adobe Analytics.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt hier een goed salaris met een bonuscomponent, auto van de zaak, 25 vakantiedagen, vakantiegeld, goede pensioensregeling en nog vele ander extra's.

Interesse? Neem dan contact op met Farid van Mastbergen via telefoon op: 06-81917891 of via mail op: [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij als Senior Analytics Consultant werken bij een professioneel bedrijf met ontzettend veel uitdagingen en een volwassen uitstraling? En zoek jij een bedrijf waar je veel kunt leren, zowel op kantoor als bij de klant? Dan ben je bij deze grote op Data Science georiënteerde speler aan het juiste adres!

Je gaat als Senior Analytics Consultant in een team van Data Specialisten aan de slag om gigantische hoeveelheden data te ontsluiten en deze data om te zetten naar betekenisvolle en nuttige data voor de klant. Je bent continu bezig op het snijvlak van IT en de business. Dit doe je alleen of samen met collega's bij de eindklant.

Mijn klant is een partner van vele grote en bekende organisaties in Nederland. Als Data Consultant word jij bij deze organisaties ingezet om data te analyseren gericht op onder andere digital marketing, online commerce, economical insights, en allerlei andere content. Je begrijpt het wel: hier zijn jouw analytische skills en ervaring hard nodig! 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Eindhoven
Vergelijkbare ICT Vacatures in Eindhoven