Vacature Test Engineer detachering Eindhoven - Eindhoven

Eindhoven

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Lijkt het jou interessant om aan verschillende en afwisselende high tech projecten te werken? Juist in en rondom Eindhoven, omdat je de perfecte combinatie van afwisseling en uitdaging zoekt, een mensgerichte werkgever en geen lange reistijd wil? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Je komt te werken als Test Engineer en werkt aan verschillende high tech projecten voor - en bij klanten. Dit kan variëren van een kleine high-tech MKB’er op de hoek tot een grote multinational zoals ASML of TomTom. Een functie die je veel afwisseling biedt, zonder lange reistijden. Als Test Engineer werk je uiteraard voornamelijk aan het testen van software in een team van architecten, engineers en projectleiders. De projecten worden afgestemd op de werknemer. Hierdoor voeren werknemers alleen projecten uit op hun niveau en waar ze écht gelukkig van worden.

Niet alleen zijn de projecten waar je aan werkt heel afwisselend, ook ben je bij ieder project betrokken bij het gehele ontwikkeltraject. Uiteraard zal het niet zo zijn dat je als programmeur aan het werk wordt gezet, maar je hebt wel inspraak in de kwaliteit, van documentatie tot implementatie. Een mooie afwisselende functie waarin je technisch gezien een enorme skillset kunt uitbouwen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO of WO Informatica of vergelijkbare studie afgerond;
 • Je hebt een ISTQB Foundation certificaat;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring als Test Engineer;
 • Je hebt kennis en /of ervaring met test strategie en test specificatie technieken;
 • Ervaring met Test automation en de meest gebruikte tools, bijvoorbeeld Selenium, Cucumber of SoapUI;
 • Je kunt goed onder druk werken en je hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 4.500 p/m
Overige info
 • Een salaris dat varieert van € 2.400,- tot € 4.500,- en is afhankelijk van ervaring;
 • Een collectieve en individuele bonusregeling;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • 28 vakantiedagen, opleidingsplan en studieregeling;
 • Uitdagende en afwisselende projecten in en rondom Eindhoven;
 • Tal van mogelijkheden wat betreft persoonlijke ontwikkeling;
 • Een menselijke werkgever die streeft naar de ultieme balans tussen high tech werk en privé!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s via [email protected] of bellen naar 020-8203755.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze super informele projecten club is kenmerkend als het gaat om hun menselijke benadering naar hun medewerkers. Ze leveren dagelijks zinnige en nuttige bijdragen aan vooraanstaande technische ontwikkelingen die het dagelijks leven makkelijker en veiliger maken. Daarnaast zijn ze ambitieus; het plan is om te verdubbelen. Er wordt gewerkt aan uiteenlopende projecten, voornamelijk voor grote en kleine bedrijven in en rondom Eindhoven. Ze bestaan inmiddels ruim 13 jaar en er werken zo’n 70 medewerkers.

Bij klanten zoals Philips, ASML, TomTom, Civolution, NXP, of inhouse voor Nucletron en Fides werken zij aan high tech systemen. De hoogwaardige software valt veelal binnen de automotive, elektronica, medische industrie of semiconductor branche. Denk aan softwareontwikkeling voor mobiele besturing van lampen, apps voor het doorsturen van file informatie naar TomTom of een EEG meetplatform in draadloze headsets. Ook kun je denken aan software projecten voor watermarking en fingerprinting technologieën. Je kunt het zo gek niet bedenken, want hier is alles mogelijk.

Naast de innovatieve projecten, is persoonlijke ontwikkeling ook uiterst belangrijk bij dit bedrijf. Je technische skills worden onder andere getraind maar ook aan je soft skills wordt veel aandacht besteedt. Doordat er veel wordt geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van het personeel zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig. De combinatie van innovatieve projecten, menselijke benadering en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling maakt het een super tof bedrijf om voor te werken.

lees meer

Contactpersoon Lennard Steur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures