Vacature (Junior) Project Manager - Eindhoven

Eindhoven

Evoke
 • Evoke Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij enkele jaren ervaring in een projectmatige functie en krijg jij energie van het bewaken van timing, kosten en het signaleren van afwijkingen? Dan is deze vacature iets voor jou!


Wat ga je doen?

In nauw overleg met betrokken project- en lijnmanagers stel je projectplanningen en begrotingen op en assisteer je bij de jaarlijkse budgetrondes. Je bewaakt de voortgang van het project qua timing en kosten en signaleert tijdig (dreigende) afwijkingen. Er wordt van je verwacht dat je ook komt met aanbevelingen of voorstellen voor bijsturing. Je verzorgt de rapportages en presentaties van de QTCP (Quality, Timing, Cost en Performance) aspecten van een project. Het coördineren van projectopleveringen met de beoogde kwaliteitsniveaus behoort eveneens tot jouw taak. Veel verschillende disciplines en externe partijen zijn betrokken bij ontwikkelingsprojecten. Je bent de spin in het web als het gaat om het organiseren en borgen van de communicatiestructuur. Je draagt bij aan het ontwikkelen van nieuwe methoden en tools voor onze gehele project management organisatie. Je rapporteert als aankomend Project Manager aan de Engineering Manager Vehicle Definition binnen de afdeling Vehicle Integration & Advanced Technology.


Wat heb jij in huis?
 • Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar kandidaten met een afgeronde HBO of academische opleiding in een bedrijfskundige, bedrijfseconomische of technische richting;
 • In het bezit zijn van IPMA-D Certificaat is een pré;
 • Je hebt affiniteit met motoren- en/of voertuigtechniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en bent bij voorkeur werkzaam geweest in een technische projectomgeving;
 • Je bent een gedreven, kritische persoonlijkheid die doelgericht wil werken met het team aan concrete oplossingen voor de klant;
 • Je kunt goed werken onder druk;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je beschikt over uitstekende vaardigheden op het gebied van plannen, coördineren en communiceren.
Werken bij Evoke

Je gaat via ons aan de slag als startend of ervaren professional in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij je nieuwe werkgever, als je wil. Of je werkt via ons als Interim Professional, waarbij je met een vast contract diverse opdrachten uitvoert bij bedrijven. Zelfstandig Professional? Dan kun je ook uit ons netwerk putten voor je tijdelijke opdrachten.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever, business partner en carrière coach. Zoals een goed pensioen, vast contract en studiebudget. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want Evoke: Centers You.

Gratis opleidingenJouw sollicitatietrajectSuccesvol solliciteren

lees meer

Functie-eisen HBO/WO
Salarisinformatie Bruto € 3.151 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Evoke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Eindhoven