Vacature System engineer/beheerder - Eindhoven

Eindhoven

InWork BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Wat ga je doen?

Samen met jouw team, bestaande uit 16 enthousiaste beheerders/engineers, ben jij verantwoordelijk voor het beheer van grote klant omgevingen op diverse locaties. Daarnaast zal jij je een groot deel van je tijd bezig houden met diverse projecten. Momenteel lopen er migratieprojecten van on-premise servers naar een private Cloud Azure of updates van een VMware platform. 


Wie ben jij?

Een aanpakker die zich durft te profileren richting opdrachtgevers. Verder heb jij al diverse projecten zelfstandig opgepakt en is het super fijn als je kennis van Microsoft, Citrix, Active Directory en VMware meebrengt.


Wat kun jij van ons verwachten?
  • Een maandsalaris tussen de €4000 – €4700
  • Uitdagende klantomgevingen op technisch hoog niveau bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven
  • Een persoonlijke coach, die met jou meedenkt over je toekomst
  • Volledige reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot een leaseauto
  • De mogelijkheid om bij de klant vast in dienst te komen

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 4.700 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Contactpersoon Jason Ongolesono
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Eindhoven