Vacature IT Finance Consultant - Eindhoven

Eindhoven

Rsult
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een (Assistent) Accountant/Consultant met kennis van financiële software en het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Lijkt het je een uitdaging om voor (internationale) klanten te werken en ben je toe aan meer zelfstandigheid? Dan zoekt Rsult jou!

Bij Rsult werken ze met financiële cloud applicaties om ervoor te zorgen dat hun klanten blijven bijbenen met nieuwe ontwikkelingen in hun markt en daardoor kunnen groeien. Kosten besparen, hogere klantwaardering, kortere levertijden, verhoging van productiviteit: samen met de klant bepalen ze de doelen en zorgen zij dat ze efficiënter werken en blijven groeien.

Wat is jouw uitdaging als IT Finance Consultant?
Als IT Finance Consultant adviseer, ondersteun en implementeer je voornamelijk financiële software bij klanten binnen o.a. de legal sector (advocatuur en notariaat). Jij optimaliseert en vertaalt bedrijfsprocessen naar een efficiënt werkende oplossing. Vanaf de start tot en met de go-live ben je nauw betrokken bij het traject. Je helpt de klant bij het nemen van besluiten over de conversie, inrichting en integratie van hun financiële pakket.

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare kennis van financiële en/of ERP software.
 • Je kunt goed werken in (wisselende) projectteams.
 • Ervaring met de implementatie van Twinfield en/of Exact
 • Jij hebt een sterk analytisch vermogen, bent communicatief sterk en resultaatgericht.
 • Je bent bereid om naar klanten te reizen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Aantal uur per week 40 uur
Flexibele werktijden
Overige info Wat heeft Rsult jou zoal te bieden?
 • Goed salaris van € 3.000 - € 4.500 (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en 28 vakantiedagen (op basis van fulltime).
 • Leaseauto of OV-regeling.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om remote te werken.
 • Persoonlijk opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen via opleidingen, trainingen of cursussen. Zo kun je jouw vakkennis verdiepen of uitbreiden!
 • Een toffe en uitdagende functie binnen een internationale organisatie met mooie groeiambities.
 • Enthousiast, jong en gezellig team van vakspecialisten met ieder zijn of haar specialisatie.
Waar ga je werken?
Rsult is een jonge, snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in financiële en cloud ERP software en managementrapportages. Ze implementeren, optimaliseren en beheren financiële software en helpen zo bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Hun klanten zijn divers en afkomstig uit verschillende branches in heel Nederland en België. Rsult zelf heeft kantoren in Eindhoven en Groningen, maar ook in Londen, Dublin, Sydney en Kaapstad. Momenteel bestaat het team wereldwijd uit 45+ professionals. Je toekomstige collega’s hebben veelal kennis en ervaring op het gebied van softwareapplicaties en integraties. Ondanks hun globale, internationale karakter is het team informeel en betrokken: teamwork is belangrijk!

Rsult Eindhoven is recent verhuisd naar de mooiste locatie van Eindhoven: Strijp-TQ met uitzicht over de stad (zie www.melt.nl). Met een treinstation voor de deur kun je makkelijk reizen met de trein! Werkdagen op deze gave locatie worden afgewisseld met remote werken; thuis of bij klanten (alles volgens de COVID-19 regels uiteraard).

Interesse? Solliciteer direct!
Mail je cv én motivatie naar John Schrijvers via [email protected]

Heb je vragen over de vacature en/of organisatie? Ook dan kun je terecht bij John Schrijvers via 085 303 7844.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Rsult is een jonge, snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in financiële en cloud ERP software en managementrapportages. Ze implementeren, optimaliseren en beheren financiële software en helpen zo bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Hun klanten zijn divers en afkomstig uit verschillende branches in heel Nederland en België. Rsult zelf heeft kantoren in Eindhoven en Groningen, maar ook in Londen, Dublin, Sydney en Kaapstad. Momenteel bestaat het team wereldwijd uit 45+ professionals. Je toekomstige collega's hebben veelal kennis en ervaring op het gebied van softwareapplicaties en integraties. Ondanks hun globale, internationale karakter is het team informeel en betrokken: teamwork is belangrijk!

Rsult Eindhoven is recent verhuisd naar de mooiste locatie van Eindhoven: Strijp-TQ met uitzicht over de stad (zie www.melt.nl). Met een treinstation voor de deur kun je makkelijk reizen met de trein! Werkdagen op deze gave locatie worden afgewisseld met remote werken; thuis of bij klanten (alles volgens de COVID-19 regels uiteraard).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Consultant in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures