Vacature Microsoft BI Consultant, fulltime, Noord-Brabant, 2.800 - 3.250 - Eindhoven

Eindhoven

Rsult
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Werken bij een jong bedrijf op Strijp-TQ in Eindhoven!

Wil jij als Microsoft BI Consultant klanten meenemen in de beste oplossing voor het gebruik van IT? Werk je graag in een organisatie waar persoonlijke aandacht en zelfontwikkeling centraal staat? En ben jij graag onderdeel van een jong en gedreven team? Dan is deze vacature bij Rsult echt iets voor jou!

Rsult is onderdeel van de internationale Rsult groep. Ze zijn een stabiele, snelgroeiende en servicegerichte onderneming die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren en digitaliseren van hun (financiële) processen. Zij verbeteren de resultaten van organisaties en bieden inzichten met onder andere: data-analyses, procesoptimalisatie en de implementatie van cloud ERP applicaties. Het team van doorzetters en succesmakers werkt hard om voorop te lopen op de ontwikkelingen in de markt.

Wat is jouw uitdaging als Microsoft BI Consultant?
Als Microsoft BI Consultant bij Rsult word je van A tot Z betrokken bij vraagstukken vanuit klanten. In jouw rol vertaal je bruikbare managementinformatie naar rapportages en dashboards op basis van Microsoft Power BI. Je bouwt aan en onderhoudt data uit verschillende bronnen, zodat er voldaan wordt aan de vraagstukken vanuit de klant. Ook houd jij je bezig met de ontwikkeling van ETL processen en het beheer van gegevens en analyses van datasets.

Wil jij je daarnaast verder ontwikkelen in de richting van Analist en/of Engineer? Rsult moedigt zelfontwikkeling aan en luistert graag naar jouw ambities!

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
 • Afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van Business Analytics, Business Intelligence of Bedrijfskundige Informatica.
 • 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Affiniteit met of kennis van Databases SQL en No SQL en eventueel Microsoft Certificeringen op het gebied van data-analytics of engineering.
 • Kennis van Data Lake en Data Warehouse technieken en ontwerp is een pre.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Cijfermatig inzicht en accuratesse zijn jou op het lijf geschreven.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.250 p/m

Salaris bespreekbaar
Aantal uur per week 40 uur
Flexibel in te delen uren
Overige info Wat heeft Rsult jou zoal te bieden?
 • Goed salaris van € 2.800 - € 3.250 (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en 28 vakantiedagen (op basis van fulltime).
 • Persoonlijk mobiliteitsbudget. Zo kom je gemakkelijk van A naar B.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om remote te werken.
 • Persoonlijk opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen via opleidingen, trainingen of cursussen. Zo kun je jouw vakkennis verdiepen of uitbreiden!
 • Een toffe en uitdagende functie binnen een internationale organisatie met mooie groeiambities.
 • Enthousiast, jong en gezellig team van vakspecialisten met ieder zijn of haar specialisatie.
Waar ga je werken?
Rsult is een jonge, snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in financiële en cloud ERP software en managementrapportages. Ze implementeren, optimaliseren en beheren financiële software en helpen zo bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Hun klanten zijn divers en afkomstig uit verschillende branches in heel Nederland en België. Rsult zelf heeft kantoren in Eindhoven en Groningen, maar ook in Londen, Dublin, Sydney en Kaapstad. Momenteel bestaat het team wereldwijd uit 45+ professionals. Je toekomstige collega's hebben veelal kennis en ervaring op het gebied van softwareapplicaties en integraties. Ondanks hun globale, internationale karakter is het team informeel en betrokken: teamwork is belangrijk!

Rsult Eindhoven is recent verhuisd naar de mooiste locatie van Eindhoven: Strijp-TQ met uitzicht over de stad (zie www.melt.nl). Met een treinstation voor de deur kun je makkelijk reizen met de trein! Werkdagen op deze gave locatie worden afgewisseld met remote werken; thuis of bij klanten (alles volgens de COVID-19 regels uiteraard).

Interesse? Solliciteer direct!
Mail je cv én motivatie naar John Schrijvers via [email protected]

Heb je vragen over de vacature of organisatie? Ook dan kun je terecht bij John Schrijvers via 085 303 7844.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Rsult is een jonge, snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in financiële en cloud ERP software en managementrapportages. Ze implementeren, optimaliseren en beheren financiële software en helpen zo bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Hun klanten zijn divers en afkomstig uit verschillende branches in heel Nederland en België. Rsult zelf heeft kantoren in Eindhoven en Groningen, maar ook in Londen, Dublin, Sydney en Kaapstad. Momenteel bestaat het team wereldwijd uit 45+ professionals. Je toekomstige collega's hebben veelal kennis en ervaring op het gebied van softwareapplicaties en integraties. Ondanks hun globale, internationale karakter is het team informeel en betrokken: teamwork is belangrijk!

Rsult Eindhoven is recent verhuisd naar de mooiste locatie van Eindhoven: Strijp-TQ met uitzicht over de stad (zie www.melt.nl). Met een treinstation voor de deur kun je makkelijk reizen met de trein! Werkdagen op deze gave locatie worden afgewisseld met remote werken; thuis of bij klanten (alles volgens de COVID-19 regels uiteraard).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!