Vacature Systeembeheerder - Eindhoven

Eindhoven

InWork BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Jouw rol

Als systeembeheerder ben je constant bezig met het onderhouden, verbeteren en beveiligen van de IT-infrastructuur. Daarom is technische aangelegd zijn voor deze vacature dan ook een vereiste. Je vindt het leuk om mee te denken aan de implementatie van nieuwe soft- of hardware, je maakt back-ups in overleg met de storage engineer, regelt de juiste updates en bent verantwoordelijk voor het toegangsbeheer. Je moet beschikken over goede communicatieve vaardigheden om zo je collega’s te helpen met de vragen die zij hebben. Daarnaast moet je bereid zijn om dingen uit te leggen en te helpen bij het installeren van nieuwe programma’s en applicaties. 

Oftewel, een divers takenpakket. Deze taken verschillen uiteraard per organisatie waar je via InWork aan de slag zal gaan. Soms werk je zelfs samen in een team van systeembeheerders, allen met hun eigen specialisatie. Één ding beloven wij je: je leert elke dag dingen bij en geen dag is hetzelfde. 


Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt MBO-4 / HBO denk- en werkniveau
 • Je hebt kennis van en ervaring met Windows Server en VMware-omgevingen
 • Je hebt een proactieve houding, je weet op een adequate manier werkzaamheden te coördineren en je kunt goed samenwerken
 • Werkervaring in (telefonisch) klantcontact
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • ITIL of Windows 10 certificaat op zak
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
Wat kun jij van ons verwachten?
 • Een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Dus géén projectcontract, maar een vast maandsalaris. Wel zo fijn!
 • Persoonlijke begeleiding, zodat wij jou goed kunnen helpen bij het waarmaken van je persoonlijke doelen
 • De mogelijkheid om officiële certificaten te behalen, o.a. MCSA, MCSE, VMware en Citrix, uiteraard afhankelijk van jouw ambities
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Een reiskostenvergoeding die bij jou en je werk past

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Contactpersoon Jason Ongolesono
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Eindhoven