Vacature Fullstack Software Developer - Eindhoven

Eindhoven

Jelling IT Professionals BV
 • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Fullstack Software Developer - FUNCTIE

Voor een nieuw, langlopend project van een vaste klant van Jelling IT Professionals zoeken wij een Software Developer die met zowel front- als backend technieken overweg kan en liefst beide disciplines in de dagelijkse werkzaamheden combineert. Het gaat om de bouw, doorontwikkeling, het verbeteren van functionaliteit en implementatie van een inhouse-build ERP systeem.

Onze klant is een zeer grote speler op de industriële markt met internationale klanten en meerdere grote vestigingen in binnen- en buitenland. De komende jaren moeten alle vestigingen gebruik maken van dit nieuwe systeem.

Als Fullstack Software Developer zullen je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Het in kaart brengen van de software vereisten;
 • Het ontwerpen/bouwen van de software en nieuwe functionaliteiten;
 • Het uitvoeren van testen en upgrades;
 • Het voorzien in de juiste documentatie en rapportages,
 • Het bieden van ondersteuning aan de beheerders/gebruikers.

Fullstack Software Developer - BEDRIJF

INDUSTRIEEL FAMILIEBEDRIJF

Onze opdrachtgever is opgericht in de jaren '50 van de vorige eeuw en nog steeds in bezit van de familie, ongelooflijk maar waar. Zowel kinderen als kleinkinderen van de oprichter zijn hier werkzaam en ook het beleid is volledig in eigen handen gebleven. Dit maakt de organisatiestructuur simpel, overzichtelijk, laagdrempelig, informeel en transparant. Zéér korte communicatielijnen en persoonlijk, maatschappelijk betrokken onderneming is wat je hier treft.

INTERNATIONAAL

Een kwart van alle werkenden van Nederland werkt in de industrie of daaraan gerelateerde sectoren en de industrie is verantwoordelijk voor 70% van de Nederlandse export. Zonder industrie verandert Nederland in een economisch rampgebied. Ga je als Fullstack Software Developer aan de slag bij deze werkgever, dan kom je te werken bij een gigantische industriële organisatie met internationale contacten, klanten en afzet. Verspreid over 20 landen en met bijna 20.000 mensen in dienst. Enorm veel uitdaging op technisch vlak; grote, complexe infrastructuren en vele (eind-)gebruikers. Interessante klanten zijn bijvoorbeeld Philips en DAF.


INNOVATIE / PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Innovatie zit deze werkgever in de genen; uitmuntend vakmanschap, goed ondernemerschap en hoogwaardige machines en robots maken het mogelijk altijd voorop te lopen op technologisch gebied. Vakmanschap wordt verkregen door het continue aansporen van medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden worden je aangereikt en samenwerking is een erg belangrijk onderdeel van de bedrijfsmissie; van elkaar leer je misschien nog het meest en dit wordt dan ook zeker gestimuleerd.


Fullstack Software Developer - AANBOD

Het welzijn en toekomstperspectief van de medewerkers wordt zeer serieus genomen. Je kunt als Fullstack Software Developer dan ook rekenen op een goed salaris, diverse vakgerelateerde opleidingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.


Fullstack Software Developer - SOLLICITEREN

Wij zoeken voor deze functie een Software Developer die graag kennis op doet en deelt en een ontspannen, informele omgang met collega's prettig en belangrijk vindt.

Een Software Developer die graag zijn steentje bijdraagt aan de bouw van een applicatie, die het fundament vormt voor het succes en continuïteit van een internationale, industriële onderneming.

Een Software Developer die graag een lucratieve, inspirerende samenwerking aangaat met een topwerkgever, die het welzijn van de werknemers zeer hoog in het vaandel heeft staan en waar je de komende jaren graag onder de pannen bent.

Verder:

 • Een bachelor in Software Development (HBO);
 • 3 jaar stage-/werkervaring als Software Developer;
 • Ervaring met:
  • testing, SQL / MS SQL Server, DBMS en/of ERP;
  • datamodellering en grafische gebruikersomgevingen;
  • het opstellen analyses, rapportages en Business Intelligence.

Neem CONTACT op met Jelling IT Professionals of solliciteer direct!

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor (Fullstack) Software Developers.

Kijk voor meer interessante IT vacatures op https://www.jelling.nl/vacatures-programmeur.html of www.jelling.nl.

Tags: software engineer, development, programmeur, fullstack, HBO, SQL, DBMS, ERP, GUI, datamodellering, Business Intelligence, familiebedrijf, industrie, internationaal, Eindhoven, Brabant

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures