Vacature Ervaren en enthousiaste .net ontwikkelaar in omgeving Eindhoven

Eindhoven

Reliforce Solutions b.v.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandige .NET developer, maar zeker ook een sparringspartner voor onze directeur die dagelijks mee ontwikkeld en het grote brein achter de applicatie is.

Wat verwachten wij van je?

- Klantgericht en service verlenend, als iemand een fout maakt is
dat een reden om de producten te verbeterenReliforce Solutions ontwikkelt software voor organisaties in diverse branches.
Als lead-developer van Reliforce Solutions train ik software ontwikkelaars om beter te worden in hun vak en nieuwe technieken en tools te omarmen. Dit is de basis waarmee binnen onze organisatie projecten aangepakt en opgezet worden. Wij leren van en met elkaar en worden zo allemaal beter.

We bieden je:

- Een uitdagende baan in een omgeving die continue in beweging is
- Volop leer en groei mogelijkheden
- Een leuke en rustgevende werkomgeving

Kom jij ons team versterken, onze klanten verrassen met oplossingen die je kunt bieden en daag je mij uit, dan ben ik op zoek naar jou

- Samenwerken in een team, maar alleen ook oplossingen kunnen ontwikkelen
- Nieuwe ontwikkelingen zien als een uitdaging

 

lees meer

Functie-eisen Welke kennis heb je nodig?

- C#, bij voorkeur ook VB.Net
- ASP.NET MVC, HTML5, CSS, Javascript, Angular
- Microsoft Azure
- Microsoft SQL Server, T-SQL
- WCF, API, XML, JSON

 
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Reliforce Solutions ontwikkelt software voor organisaties in diverse branches.
Als lead-developer Henri Kluijtmans van Reliforce Solutions train ik software ontwikkelaars om beter te worden in hun vak en nieuwe technieken en tools te omarmen. Dit is de basis waarmee binnen onze organisatie projecten aangepakt en opgezet worden. Wij leren van en met elkaar en worden zo allemaal beter.

Kom jij ons team versterken, onze klanten verrassen met oplossingen die je kunt bieden en daag je mij uit, dan ben ik op zoek naar jou

lees meer

Bedrijfsomschrijving Reliforce Solutions B.V. ontwikkelde een softwareapplicatie die een oplossing biedt voor diverse werkprocessen waarbij (veilig) gegevens- en procesbeheer centraal staat: Veilig Digitaal Dossier (VDD).
Het systeem is op maat te maken voor elk proces.
Met een enthousiast en ervaren team van ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers en relatiebeheerders staan wij elke dag klaar om uw werkprocessen optimaal te automatiseren.
Als gecertificeerd Microsoft Partner bieden wij u betrouwbare softwareoplossingen op maat.
Het implementeren van een nieuw softwaresysteem in uw organisatie vraagt soms het nodige van uw medewerkers. Om dit proces soepel en overzichtelijk te laten verlopen hanteren wij een helder stappenplan. U heeft van start tot beheerfase goed inzicht in het te doorlopen traject

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!