Vacature PHP Developer gezocht voor start up maaltijdbezorger - Eindhoven

Eindhoven

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Hou jij van complexe PHP/Laravel oplossingen en ga je tot het gaatje? Ben jij daarnaast een ‘moderne nerd’ die in een team van gelijkgestemden aan een vette missie wil werken? Wellicht is deze positie bij deze frisse startup in Eindhoven wat voor jou!

Voor jou als gedreven PHP Developer voelt het hier als thuiskomen. De startersmentaliteit kan echt in je voordeel werken: de lijnen zijn kort, de sfeer is informeel en er is nog veel maakbaar in deze organisatie. Juist de ruimte om dingen naar je toe te trekken en met nieuwe ideeën te komen vind je interessant. Of je nu Fullstack wil werken, of juist de focus wil houden op de backend, dat kan ook allemaal. En heb je dus een idee of nieuwe techniek waar iedereen vanaf moet weten? Bring it!

Technisch gezien maakt het framework waar je kennis van hebt dan ook niet veel uit, het gaat om de drive en ervaring die je bezit. Het dashboard is gebouwd in Laravel, VueJS en NuxtJS eronder als JS. Het doel is om van het platform een hightech kwalitatief SaaS-oplossing te bouwen. Ze willen restaurants (of merchants in vaktermen) echt de mogelijkheid bieden om dus zelf aanpassingen door te voeren, en geen vast concept dat door de strot wordt geduwd zoals bij de concurrenten (UberEats, Deliveroo en TB). Je bent bezig met het bouwen van nieuwe functionaliteiten en concepten die dit concept ondersteund.

In het IT-team is het key dat je houdt van kwalitatieve en innovatieve code en samen met je team iets geweldigs wil bouwen. Samen je steentje bijdragen aan de groei en het product naar de top tillen.

lees meer

Functie-eisen
 • 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met PHP;
 • Kennis van PHP Framework (Laravel, Symfony, Zend etc.);
 • Kennis van VueJS is een pré;
 • Je hebt een passie voor programmeren;
 • Je bent een teamspeler en werkt graag in een dynamische omgeving;
 • Je werkt graag aan vette code en houdt van uitdaging;
 • Je stopt niet voor je het gewenste resultaat hebt behaald.

lees meer

Overige info
 • Een uitstekend salaris;
 • Reiskosten vergoed (19 ct per kilometer);
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Werken in een professioneel en gedreven team;
 • 32-40 uur;
 • Opleidingsbudget in overleg;
 • Hardware naar keuze.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als we het hebben over een winnaarsmentaliteit en ambitie, dan moet je als PHP Developer bij dit bedrijf zijn. In 2018 zijn ze begonnen met als doel om een platform te bouwen voor restaurants. Ze zijn hiermee een concurrent van Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo. Zeker tijdens de Corona Crisis zijn er meerdere vergelijkbare platformen opgezet.

Wat dit platform onderscheidt van deze platformen is dat ze er veel meer voor de klant zijn, door middel van transparantie, lagere commissies en autonomie voor de klant. Zo kan de klant i.t.t. andere platformen zelf aanpassingen maken in hun online shop, maar ook zelf kortingsacties bepalen. In hun brede klantenportefeuille 250 klanten vind je niet alleen restaurants, maar ook jouw lokale visboer, versproducten en de bakker om de hoek.

Ondanks dat ze als startup nog maar net bestaan, weten ze zich dus al flink te onderscheiden van de concurrentie. Dat is niet onopgemerkt gebleven en ze hebben maar liefst 9,5 miljoen euro binnengehaald aan investeringen. Met deze financiële zekerheid (wat je ook een baangarantie geeft van minimaal vier jaar) zijn ze hongerig naar meer. Internationale expansie staat om de hoek en de plannen liggen klaar om het product ook in het buitenland beschikbaar te maken.

Inmiddels zijn ze als moderne tech startup ook op zakelijk vlak de juiste strategische stappen aan het zetten. Zo hebben ze een eigen cryptomunt, en zijn ze als enige van alle concurrenten partner van en aangesloten bij de Koninklijke Horeca Vereniging Nederland. In het team heerst er een echte starterssfeer: the sky is the limit en ze streven naar de top. Dat doen ze hier simpelweg met keihard werken en de kwaliteit van hun platform continu verbeteren.

Het huidige team bestaat uit 9 man, waarvan 4 developers. Er lopen heel verschillende types rond, maar wat ze allemaal gemeen hebben: hun nieuwsgierigheid en drive om samen iets heel moois te bouwen. Als team doen ze regelmatig leuke dingen: drankjes, uitgaan, activiteiten, noem het maar op. Op een gezellig (en goed bereikbaar) kantoor op een high tech locatie in Eindhoven werken ze samen aan hun weg naar succes. Zie jij jezelf hier tussen passen?

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Eindhoven