Vacature Full stack developer | Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie & Afdeling
Deze organisatie, die internationaal actief is, heeft meerdere vestigingen verspreid door Nederland. Voor de vestiging nabij Eindhoven zijn ze nu hard op zoek naar een ervaren .NET developer! Deze gave organisatie heeft een expertise in het aanbieden van ERP oplossingen, Digital Solutions, maar ook de implementatie van de software zelf. Ze bouwen applicaties, websites en koppelingen. Dit doen ze voor de commerciële vastgoed, maar ook voor de sociale vastgoed. Jouw nieuwe werkgever werkt door heel Europa en heeft meer dan 30 locaties. Ze hebben alles zelf in huis. Van software ontwikkelaars tot implementatie specialisten tot aan sales. Vanuit de verschillende locaties worden ook verschillende software pakketten geschreven. Dit maakt hun marktleider binnen hun sector en zij hebben in hun groeiplannen meegenomen dat zij graag marktleider willen blijven en internationaal willen blijven groeien zodat ze de grootste leverancier worden van de vastgoedbranche over de hele wereld.

Op dit moment heeft deze organisatie ongeveer 400 werknemers in Nederland en werken er ongeveer 1600 medewerkers wereldwijd. De vestiging in de omgeving van Eindhoven heeft circa 26 medewerkers waaronder 4 .NET developers.

Functie
Als ervaren .NET developer start jij in een team met vier ervaren .NET developers. Van jou wordt verwacht dat jij ervoor open staat om als full stack developer aan de slag te gaan. Het is niet erg als jij op dit moment meer backend georiënteerd bent. Echter is het wel belangrijk dat jij ervoor open staat om zowel de voor als achterkant van de applicatie te kunnen aanpakken samen met jouw collega’s.

Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de digitale oplossingen van deze organisatie die door vastgoedorganisaties worden gebruikt. Het portfolio en de oplossingen worden continu uitgebreid en verbeterd. Dit komt onder andere door klantwensen of wetswijzigingen.

Bij deze organisatie krijg jij de kans jezelf continu te blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en jouw nieuwe werkgever helpt jou graag verder in jouw carrière. Als team werken jullie Agile en maken jullie gebruik van o.a. C# .NET, REST, WCF, JavaScript, TypeScript, Angular, XML, SQL en ook nog een stukje VB.NET.

Functie-eisen
– Een afgerond HBO opleiding richting Informatica of vergelijkbaar;
– Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
– Kennis van en ervaring met C# .NET, SQL en JavaScript;
– Jij wilt jezelf ontwikkelen als een full stack developer en staat er dus voor open om ook te werken met TypeScript en Angular.

Aanbod
– €2900,–€3800,- op basis van kennis en ervaring;
– 8% vakantiegeld;
– 27 vakantiedagen;
– Vaste thuiswerkdagen zijn bespreekbaar na corona (op dit moment wordt er volledig thuis gewerkt);
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling;
– Bonusstructuur;
– Netto onkostenvergoeding;
– Opleidingen en cursussen;
– Kortingen op o.a. verzekeringen of sporten;
– Mogelijkheid kopen van extra verlofdagen.

Heb ik jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met mij voor meer informatie door te bellen naar 06-40030958/088-3218123. Uiteraard kan jij ook direct solliciteren door jouw cv te e-mailen naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Eindhoven