Vacature Cloud consultant (focus op Microsoft Azure en AWS) - Eindhoven

Eindhoven

 • Bechtle direct Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Begrijp jij alles rondom cloud? Ben je communicatief sterk, een echte teamspeler en wil je werken in een jong, enthousiast team? Dan is deze baan als cloud consultant in het IT-Solutions team iets voor jou! Zeer uniek in de markt is dat Bechtle onder andere de Azure Expert MSP status heeft en Bechtle deelneemt aan het AWS global growth program waar wereldwijd slechts een paar partners aan mee mogen doen. Hiernaast is in eigen ontwikkeling de Bechtle Clouds Marketplace opgericht waar klanten self-service en volledig geautomatiseerd subscripties en diensten af kunnen nemen. Denk hierbij o.a. aan Office 365, Azure, AWS, Google en diverse managed diensten in ons eigen datacenter in Frankfurt. Met dit platform loopt Bechtle voor op haar concurrenten.
Jij gaat je focussen op het uitbreiden van de cloud business en hiermee jouw ervaring en kennisontwikkeling rondom cloud verder verreiken. Je komt terecht in een hecht team met twee cloud consultants. De ene richt zich op Front-End en de andere op de Back-End. Ook een IT asset management specialist en een breed georiënteerde software specialist gericht op het creëren van software business maken onderdeel uit van het team.
Je onderhoudt contact met internationale collega's, sales collega's, partners, zusterorganisaties in de DACH regio en de partners die de daadwerkelijke integraties voltooien. Je bent een specialist met een commerciële inslag en hebt interesse in bijvoorbeeld datacenter, of een ander thema binnen de IT. De combinatie van IT-kennis en sales maakt van jou een kei in je vak en een specialist waar onze klanten op kunnen bouwen. 

Dit ga je doen.
 • Je bent een expert op het gebied van cloud solutions. Je geeft advies aan klanten en neemt ze mee in passende oplossingen.
 • Je analyseert de specifieke business needs en uitdagingen van de klant en zet ze om naar een moderne hightech IT-oplossing.
 • Je bent in staat om DMU's van grote klanten te overtuigen van de oplossing.
 • Je werkt actief samen met jouw sales collega's. Door samen naar klantcases te kijken spot je kansen. Jij treedt vervolgens als specialist op naar de klant.
 • Je werkt mee aan de Bechtle proposities over het moderne datacenter en denkt mee met de projectteams. We zijn deze proposities nog volop aan het door ontwikkelen. Genoeg uitdaging dus!
 • Je gaat voor maximale klanttevredenheid, en je beseft dat je onderdeel uitmaakt van een commerciële organisatie. Je werkt met targets, maar stelt jouw klant uiteraard voorop.
 • Je denkt proactief mee met jouw klant over techniek, contractvormen en licenties.
 • Door middel van trainingen en 1-1 sessies verhoog je het kennisniveau rondom cloud bij je collega's.

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij!
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring rondom de cloud business is een must.
 • Je beschikt over de certificeringen Azure Fundamentals (AZ-900) en Azure Administrator (AZ 104) of hebt de basis om deze op korte termijn te behalen.
 • Je kent de markt, relevante distribiteurs, system integrators en het concurrentielandschap rondom cloud.
 • Nog belangrijker: je hebt de intrinsieke motivatie om alle relevante kennis rondom cloud op te pikken én te onderhouden. Zo blijf je up-to-date, onderscheidend en relevant.
 • Je bent een echte netwerker. Je zoekt snel en makkelijk de samenwerking op met collega's.
 • Je analytische vaardigheden zijn sterk ontwikkeld.
 • Flexibel werken is geen probleem voor jou (bij de klant op locatie, op een van de Bechtle kantoren of thuis).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Overige info Waarom je bij ons wilt werken.
 • Werken bij Bechtle betekent professionaliteit maar ook veel plezier maken met elkaar. Die combinatie maakt het bij ons zo leuk!
 • Wil je groeien en jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Bechtle aan het juiste adres! We investeren in onze medewerkers en we bieden zowel verticale als horizontale loopbaanpaden aan binnen onze organisatie.
 • Naast een prima salaris geniet je van een bonusregeling die tijdens een persoonlijk gesprek verder toegelicht wordt.
 • Elke vrijdagmiddag kun je tijdens de borrel op het dakterras bijkletsen met je collega's.
 • Naast een prima salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, maar ook een groepsverzekering en pensioensparen. Je kunt via Bechtle goedkoop in shape blijven, want korting op bedrijfsfitness zit ook in het pakket!
Wie is Bechtle?

Bechtle is de vertrouwde IT partner met meer dan 30 jaar ervaring. We geven onze klanten advies en bieden hen ondersteuning bij de inkoop, implementatie en service van hard- en softwarematige IT-oplossingen. Lees hier meer over Bechtle.

IT-Solutions

Het IT-Solutions team is het kenniscentrum van Bechtle. Binnen dit team werken consultants en advisors samen met onze klanten aan de meest uitdagende IT-vraagstukken. Het IT-Solutions team verenigd kennis van de zes belangrijkste thema's uit de IT-infrastructuur. Dat is bijzonder, want er zijn maar weinig resellers in de markt die over zo'n breed georiënteerde kennisafdeling beschikken.

Onze consultants en advisors creëren business, geven advies, begeleiden projecten en maken ontwerpen maar zitten zelf niet aan de knoppen. Daarvoor werken we samen met de beste servicepartners uit de markt. De team-slogan slaat vooral op de afdelingscultuur: ‘knowledge is power, but enthusiasm pulls the switch'. Wij zorgen ervoor dat deze commerciële techneuten dankzij diverse opleidingen en trainingen altijd up-to-date blijven. Met hun proactieve houding richting onze klanten zorgen ze ervoor dat ze hun thema bij klanten en collega's op de kaart zetten en er gezamenlijk een succesverhaal van maken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wie zijn we? Bechtle is Your trusted IT partner in a hybrid world. Dat zegt veel over de manier waarop we met collega's, partners en vendoren omgaan. We zijn een toekomststerke, betrouwbare partner voor de complete IT-infrastructuur. Ons doel is dat we IT voor organisaties laten werken, en niet andersom.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!