Vacature Freelance Lead iOS Developer - Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Freelance
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Eindhoven ben ik per direct op zoek naar een Freelance Lead iOS Developer. Je krijgt een leidinggevende functie waarin er wordt verwacht dat jij jouw kennis en ervaring deelt met de andere teamleden.

Eisen:

  • Swift, XCode, SDK
  • Unit testing, TDD
  • Beschikbaar voor 40 uur in de week
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Lead iOS

Ben of ken jij iemand die beschikbaar is of wil je meer weten over deze rol? Neem dan z.s.m contact met mij op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 70,00 - € 80,00 p/u
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Daan van Dorp
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lead Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures