Vacature Java Software Traineeship - Eindhoven

Eindhoven

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Junior niveau
  • Traineeship
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Java Software Trainee word je in een halfjaar klaargestoomd tot volwaardig softwareontwikkelaar. Bij Brunel ben je trouwens meer dan alleen een Trainee: zodra je er klaar voor bent, krijg je de verantwoordelijkheid voor het opbouwen, onderhouden of uitbreiden van diverse high-end applicaties bij onze top-100 klanten in heel Nederland.

In de rol van Java Software Trainee werk je steeds weer voor andere branches, in verschillende technische omgevingen. Je wordt dus constant uitgedaagd. Met hoeveel mensen je werkt, verschilt per opdracht. Vaak werk je in een voltallig team, maar soms pak je in je eentje een project op. Zolang je er maar van leert.

Wat voor opdrachten er ook op je pad komen, jouw Traineeship is opgebouwd uit een vast programma. Dat betekent niet dat elke deelnemer in een vast keurslijf wordt gedwongen. Iedereen leert op zijn eigen manier, dus wij kijken bij aanvang van het traject samen met jou naar welke begeleidingsvorm het beste bij je past. Zo weet jij zeker dat jij alles uit dit traject haalt!

lees meer

Functie-eisen

Wil jij werk maken van jouw IT-carrière, samen met Brunel? Zorg dan dat je hieraan voldoet:

  • Je hebt een hbo- of wo-diploma
  • Je hebt minstens 1 jaar werkervaring of stage-ervaring
  • Je hebt basiskennis van Java
  • Je bent bereid om naast je werk hard te studeren

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Eindhoven