Vacature Accountmanager Buitendienst Health & Hygiëne - €45K - Eindhoven

Eindhoven

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Accountmanager Buitendienst Health & Hygiëne - €45K

Wat ga je doen?

Je komt te werken voor een unieke organisatie dat zich specialiseert in Health & Hygiëne die de ambitie heeft om hun positie te versterken in regio Utrecht. Jij begeeft je in een flexibele markt en bezoekt verschillende organisaties in de industrie, ziekenhuizen, voeding, bouw, etc. De focus zal dus liggen op het genereren van nieuwe business in jouw regio. Je bent al ervaren genoeg om onafhankelijk deals te sluiten en in de buitendienst te werken. Proactief benader je klanten, denk je met ze mee, neem je initiatieven en sluit jij de mooiste deal. Nog geen kennis van bedrijfshygiëne en bedrijfskleding? Geen probleem! Je wordt in-house opgeleid! Spreek jij vloeiend Nederlands? Herken jij jezelf hierin terug? Lees dan snel verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Een mooi salaris tot €45K (incl. vakantiegeld) afhankelijk van kennis en ervaring
•    36 uur per week, bonus, auto, laptop, telefoon, onkostenvergoeding, pensioen
•    Een gedreven team binnen een groeiende organisatie

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 10 jaar relevante werkervaring en HBO opleiding
•    Wonend in provincie Utrecht
•    Je bent een nieuwe business hunter, stabiel, loyaal en Brabants gezellig

Waar ga je werken?

Je komt te werken voor een gespecialiseerde organisatie in de bedrijfshygiëne dat schoonmaakmiddelen en bedrijfskleding verkoopt. Zeker in deze tijd is het booming-business en groeien ze enorm. In de regio Utrecht valt nog erg veel winst te halen en daarvoor is een ervaren kracht nodig. Het team bestaat uit in totaal 200+ werknemers, waarvan 8 sales. Onderling is de sfeer gemoedelijk en er heerst een Brabantse-gezelligheid. Zie jij deze job wel zitten? Reageer dan nu!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:

Standplaats Eindhoven, buitendienst

Contactpersoon:

Roos Schmidt

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Roos Schmidt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures