Vacature Allround ICT medewerker - Deurne

Deurne

Bankers ICT Diensten B.V.
  • Bankers ICT Diensten B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze functie ben je samen met je colllega's verantwoordelijk voor zowel hard-als softwarematig beheren en onderhouden van de ICT Infrastructuur van de opdrachtgever. 
Aangezien ons klantenbestand erg divers is en elke klant eigen vraagstukken heeft met eigen complexiteit is het nooit saai.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, zorgt voor telefonische ondersteuning bij de opdrachtgever. Het controleren van de dagelijkse backups, het bijhouden en onderhouden van ons monitoring systeem en het opvolgen en aanmaken van tickets in ons ticketsysteem.  Tevens zorg je voor de installatie van nieuwe pc's en reparaties. Daarnaast ga je afwisselend naar onze klanten voor ondersteuning en levering van hardware.

Wekelijks hebben we werkoverleg, waarbij we met elkaar kunnen sparren en complexe vraagstukken gaan bespreken, met als doel om er als team van te groeien, zo zorgen we voor beste dienstverlening voor onze klanten, waarbij jou input ook gewaardeerd wordt.

lees meer

Functie-eisen MBO-4 ICT werk en denk niveau;
Microsoft certificeringen zij een pré;
Kennis van Windows Server 2012R2, 2016 en 2019;
Kennis van Active Directory, HyperV; Office 365;
Enige kennis van Checkpoint en fortinet is een pré.
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Afhankelijk van ervaring en opleiding.
Overige info Bij Bankers ICT Diensten is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, investeren we in kennis en opleiding. Er zijn voldoende doorgroei mogelijkheden in ons bedrijf en wordt er gekeken naar jou wensen op dit vlak.

Bij jij die stresbestendige nieuwe collega die zelfstandig kan werken, dan hebben wij een afwisselende baan voor 40 uur per week voor jou.

acquisitie niet gewenst op deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bankers ICT Diensten B.V. ontzorgt bedrijven volledig op het gebied van hun automatisering.
Van advisering, levering van hard- en software, installatie, implementatie of migratie tot het onderhoud, monitoring en het volledig beheer ervan. Ook zijn wij uw leverancier voor IP camera's, VoIP en Cloud diensten. Bankers ICT Diensten B.V. is Microsoft Partner Silver status Small en Midmarket Cloud Solutions en HP Business Partner.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Deurne