Vacature Test Automation Engineer - Budel

Budel

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
Je gaat werken bij een organisatie die actief is in het onderwijs. Innovatie binnen het onderwijs wordt steeds belangrijk en als Test Automation Engineer bij dit bedrijf zal jij hierin meedenken en meewerken. Wil jij onderwijs wereldwijd verbeteren en leuker maken? Solliciteer dan nu!


Functie

Functie-omschrijving
Als Test Automation Engineer denk jij mee over complexe test automation vraagstukken. De vraagstukken bestaan o.a. uit het testen van updates in de software en daarbij zal je ook bezig zijn met vraagstukken over de hardware. Daarnaast zal jij ook verantwoordelijk zijn over het uitzetten van testscenario’s om deze automatisch uit te voeren, het selecteren van Test Automation Tools, het uitvoeren, analyseren en rapporteren van regressietesten. Samen met jouw team ben jij dagelijks bezig met de realisatie van nieuwe of aangepaste software.


Eisen

Functie-eisen
- Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een IT richting
- Een ISTQB certificaat is een pré
- Je hebt kennis van test automatiseringstools
- Je kunt naast testen ook ontwikkelen
- Je hebt tenminste 1 jaar ervaring als Test (Automation) Engineer


Aanbod

Aanbod
- Een marktconform salaris ( afhankelijk van leeftijd en ervaring)
- Een reiskostenvergoeding
- Een pensioensregeling
- Een laptop en mobiele telefoon van de zaak
- Trainingsmogelijkheden
- Doorgroeimogelijkheden
- Leuke borrels (op dit moment gedigitaliseerd)

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Diana Hameli
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Automation Architect in Budel