Vacature Taalonafhankelijke software developer Best - Best

Best

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij met het ontwikkelen van software het verschil maken in ontwikkelingslanden? Ga jij graag aan de slag in een klein en ambitieus team binnen een snelgroeiend bedrijf dat gevestigd is in Best? Dan is dit de vacature voor jou!

Voor dit bedrijf is het allereerst van belang dat je graag meewerkt aan de ontwikkeling van hun softwaretool. Daarnaast is het een pre als jij een taalonafhankelijke Software Engineer bent

Je hebt een voorliefde voor het schrijven van complexe code en uiteraard dat deze foutloos is. Iedere ontwikkelaar werkt aan zijn eigen projecten en heeft de ruimte om binnen de geplande activiteiten zijn eigen expertise te ontwikkelen. Hierin geldt dat als jij voor de deadline jouw werk af hebt, je de mogelijkheid krijgt om mee te gaan naar het buitenland. Er wordt volgens de Scrum methode gewerkt en de user stories staan in de volgorde waarin ze opgepakt moeten worden. Hierdoor is het duidelijk wat er wanneer moet gebeuren.

Zij geloven in dit bedrijf dat als jij je als werknemer prettig voelt er het beste in jezelf naar boven gehaald kan worden. Je bent daarnaast vrij om je eigen werktijden te bepalen, welke apparatuur je wilt gebruiken en welke kleding je draagt. Sterker nog, het team beslist zelf met welke technologieën wordt gewerkt en gebruikt worden voor de software ontwikkeling. Je bent dus medebepalend als het gaat om de stack die wordt gebruikt. De complexiteit van de software zit hem vooral in de architectuur. Het is een flexibele stack maar dat maakt het werken behoorlijk uitdagend. Zowel aan de front- als backend zijn er behoorlijk wat uitdagingen op software gebied. Tot slot is het lenings- en risicoproces daarbij ook nog behoorlijk ingewikkeld. Kortom, een uitdagende klus waar jij je tanden in kunt zetten!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een WO opleiding afgerond;
 • Je bent fan van foutloze code schrijven;
 • Je hebt een analytisch vermogen om continu mee te kunnen denken over het verbeteren van de producten;
 • Je hebt kennis van HTML(5), CSS(3) en JavaScript;
 • Ervaring met OOP, PHP of Java, MySQL, XML, JSON is mooi meegenomen;
 • Ervaring met automatisch testen van software is een pre!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je opleiding en ervaring;
 • Flexibele werktijden;
 • Thuiswerken is een mogelijkheid;
 • Een gezellig team binnen een snelgroeiend bedrijf;
 • Internationale klantenkring waarbij reizen tot de mogelijkheden behoort;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected]als.nl of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2011 ontwikkelt dit bedrijf software voor financiële instellingen in ontwikkelingslanden. De softwaretool die zij ontwikkelen wordt inmiddels in 38 landen gebruikt en biedt de diverse instellingen binnen de financiële sector de mogelijkheid om het kredietproces te automatiseren. Wat begon in Rwanda en vervolgens Tanzania, is inmiddels in bijna geheel Afrika uitgerold en voor een groot deel in Zuid-Amerika.

Het product richt zich op risico assessment van leningen voor mensen in ontwikkellanden. De software vergemakkelijkt en versnelt de taken van bankmedewerkers. Met deze tool kunnen zij nu bijvoorbeeld rekeningen openen, zien hoeveel geld er op welke rekening staat of een lening verstrekken.

Het team dat nu nog uit 4 IT’ers bestaat is momenteel bezig met de derde versie van deze softwaretool. Deze is van dusdanig niveau dat het snel uitrolbaar is naar verschillende klanten, waardoor ze snel verder kunnen groeien als bedrijf. Daarnaast willen ze ook nog meer klanten in andere landen bereiken. Deze groei vraagt om extra handen en dat zou jij kunnen zijn!

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Best Bekijk alle soortgelijke vacatures