Vacature Medior/Senior Software Engineer PLC/SCADA - Best

Best

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software engineer werk je samen met je toekomstige collega’s aan verschillende ingewikkelde projecten voor een variatie aan klanten. Je gaat de verantwoordelijkheid dragen voor de vertaling van de wensen van de klant naar het ontwikkelen van technische ontwerpen. Je ontwerpt, bouwt en implementeert software en daarnaast denk je mee over vernieuwde oplossingen. 

Aan de hand van de functionele ontwerpen die je zelf heb opgesteld ga je PLC software configureer in hoofdzakelijk Siemens. Je krijgt de vrijheid pm zelf projecten  op te pakken en uit te voeren, hierbij rapporteer je eens in de week de status en vooruitgang van de projecten met de Lead Software Engineer. Wanner de software is ontwikkelt ga je de software testen samen met een collega in een fysieke testopstelling. Als afronding van het project  stel je de machine in bedrijf bij klant op locatie. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van; Elektrotechniek, Mechatronica of Industriële Automatisering;
- Je beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring als Software Engineer binnen de industriële automatisering;
- Je hebt kennis van Siemens en andere PLC systemen is een pré;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent bereid om heel af en toe naar het buitenland af te reizen;
- Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en flexibel.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Werken in een moderne omgeving met korte lijnen, een boven gemiddeld salaris doorgroeimogelijkheden, werken in aan uitdagende taken en in een dynamische werkomgeving.

Reageren op deze vacature? 
Neem dan contact op met Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12 . Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is actief in 40 landen met ruim 20.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Ze helpen opdrachtgevers in de industrie waarbij het doel is om betere industriële prestaties te leveren. Het bedrijf kent een breed scala aan service's: ze brengen adviezen uit, het ontwerpen van machines tot realisatie, het inbedrijfstelling en onderhouden van machines en installaties. In Nederland kent het bedrijf bijna 20 business units met ongeveer 1000 collega’s. Waarbij er nauw samen gewerkt wordt met andere merken die onder dezelfde corporatie vallen. De business unit die van toepassing is in deze vacature is bevestigd in Best. Men is hier gespecialiseerd in de foodsector en kent ongeveer 40 medewerkers. Ze leveren hier oplossingen voor de discrete productie en logistieke markt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Engineer in Best Bekijk alle soortgelijke vacatures