Vacature Database Administrator - Best

Best

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Philips Healthcare in Best is op zoek naar een fulltime Defoa Handler (Defect on Arrival Handler) voor tot in ieder geval eind september 2021.

wat bieden wij jou
  • Een salaris vanaf € 2.600,- bruto per maand
  • Fulltime baan in dagdienst tot eind september
  • Marktleider op het gebied van medisch apparatuur
  • Werken op een mooie campus omringd door groen
wie ben jij
  • Jij hebt kennis van supply chain en verkooporderproces in het bijzonder;
  • Jij hebt kennis van planning/ERP-systemen. Bij voorkeur SAP;
  • Jij hebt kennis van voorraadbeheer;
  • Omdat je veel communiceert met andere afdelingen, is een zeer goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal belangrijk;
  • Je hebt aantoonbare proces- en productkennis;
  • Als persoon kenmerk jij je door je integerheid, zelfstandigheid en accuraatheid. Je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen met andere afdelingen.
wat ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de communicatie en verkooporder afhandeling van vermiste of verkeerd aangekomen producten voor de DXR fabriek in Best. Jij gaat het DEFOA-verkooporderproces uitvoeren en bent verantwoordelijk voor het onderhoud met contact van verschillende stakeholders met betrekking tot de voortgang . Jij gaat stagnaties en vertragingen vaststellen en oplossen. Ook zorg jij voor een wekelijke KPI.

waar ga je werken

De afdeling is verantwoordelijk voor onder andere de wereldwijde installaties van Philips DXR systemen. Als er een probleem plaatsvindt tijdens de installatie van een DXR systeem, dan wordt dit een Defect on Arrival genoemd. Deze cases moeten goed worden geanalyseerd en teruggekoppeld aan de Operations organisatie.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie met een korte motivatie naar [email protected] Heb je vragen, dan mag je ook bellen naar 06-12348774. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!