Vacature Embedded Software Engineer - Almkerk

Almkerk

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een gaaf bedrijf in Almkerk zijn wij op zoek naar een Embedded software engineer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van complexe embedded producten, met name in de Robotica. Ruim 20 jaar geleden zijn ze begonnen als een kleine start-up met het maken robots om de industrie te helpen. Inmiddels zijn ze 35 man groot en op zoek naar uitbreiding voor het komende jaar. Wat typerend is aan dit bedrijf is dat het allemaal techneuten zijn die van hun vak houden. Ze hebben een mooi product neergezet waar iedereen trots op is. Zij hebben een prachtig pand midden in de natuur. De robots die zij produceren worden internationaal gebruikt, denk dus aan landen zoals China, Spanje en Duitsland.


Functie

We vinden het belangrijk dat onze toekomstige collega ook enige basiskennis heeft van elektronica. Dit speelt namelijk een hele belangrijke rol in het systeem dat we hebben gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan een developer die zijn BSc elektrotechniek heeft gedaan, maar daarna toch gekozen heeft voor programmeren. Je komt werken in een gezellig team van 10 collega’s. We hebben jongens zitten op hardware, elektronica, embedded software en aan de frontend kant. De groep bestaat uit vooral ervaren jongens met een twee junioren in de team. Je krijgt bij ons de vrijheid om aan het product te werken. Heb je eigen ideeën die je graag wilt implementeren? Laat het vooral horen en zien!


Eisen

BSc Elektronica afgerond
Ervaring met Embedded software (low level c)
Passie voor robotica


Aanbod

Een salaris tussen de €3000 en €4500
26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
Een laptop naar keuze
19 cent per kilometer aan reisvergoeding of volledige OV-vergoeding
Onkostenvergoeding
Vers fruit op kantoor
Gezellige borrels

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rick Rijkers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Almkerk Bekijk alle soortgelijke vacatures