Vacature Field Service Engineer met gezonde ambitie en houdt van retro Arcade games (Meijel, N-Limburg)

Meijel

  • Agrippa Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving “We zijn trots op je! Je bent verantwoordelijk voor onze ICT inrichting, beheer en uitbreiding, waarbij we trots zijn dat we maximaal gebruik maken van cloud oplossingen. En je communiceert hierover richting ons en intern binnen je organisatie. Dit resulteert in rust voor ons op ICT gebied, zodat wij volop door kunnen werken en maximaal ondersteunt worden. Bedankt!” – quote van jouw toekomstige opdrachtgever

Je hebt ervaring als ICT medewerker en wil graag nog meer dé specialist worden in het inrichten van Enterprise oplossingen voor het MKB. Je houdt van zelfstandigheid en bent hét aanspreekpunt voor alle ICT en Cloud vragen en biedt technisch advies en ondersteuning. Daarnaast houd je je bezig met mooie projecten, denk daarbij aan het migreren van email omgevingen en inrichten van VOIP oplossingen.

Je bent trots om oplossingen te bieden die verder gaan dan de standaard. Zo bieden we enterprise oplossingen voor Voip, mail, backup, opslag en monitoring die verder gaan dan Microsoft365. Hiervoor werken we nauw samen met goede partijen die ook net die stap verder gaan.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een passie voor ICT in het algemeen en cloud in het bijzonder. Als persoon ben je praktisch ingesteld en wil je bouwen aan je eigen ambities én de groei van Agrippa.

Daarnaast is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:
  • MBO+/HBO opleiding/werkniveau;
  • Je bent klantgericht en denkt altijd in oplossingen;
  • Je hebt 3+ jaar ervaring als ICT medewerker, systeembeheerder, cloud engineer of vergelijkbaar.
  • Je bent prestatief, klantgericht en vindt het tof om te werken met innovatieve oplossingen
  • Afspraak=afspraak, eerlijkheid en het leveren van kwaliteit zijn waarden die je in jezelf herkent.
Arbeidsvoorwaarden
We bieden goede primaire arbeidsvoorwaarden. We werken vanuit onze splinternieuwe locatie in Meijel en nemen je graag mee in de groei van onze organisatie. Ambities krijgen daardoor volop de ruimte. We zijn hands-on, praktisch, echte ICT'ers en waarderen jou als specialist.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden
We bieden goede primaire arbeidsvoorwaarden. We werken vanuit onze splinternieuwe locatie in Meijel en nemen je graag mee in de groei van onze organisatie. Ambities krijgen daardoor volop de ruimte. We zijn hands-on, praktisch, echte ICT'ers en waarderen jou als specialist.

Bedrijfsprofiel
Agrippa is al 10 jaar actief als ICT dienstverlener in de regio Noord Limburg. Onze ambitie dreef ons tot het samenstellen van een ICT-oplossing voor MKB+ bedrijven wat door de markt niet onopgemerkt is gebleven. We bieden value-added ICT en daarmee rust voor onze opdrachtgevers op het gebied van ICT. Concreet bieden we innovatieve en Enterprise oplossingen voor het MKB - www.agrippa.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving Agrippa heeft grip op de ICT omgeving. Wij geloven dat begrijpelijke ICT de sleutel is om de grip te hebben en te houden.

We richten ons op het MKB. De K krijgt voor ons de hoofdletter, doordat we ons richten op bedrijven vanaf 3 werknemers tot circa 100 medewerkers in de regio Noord & Midden Limburg en Zuid-Oost Brabant.

Als totaalaanbieder staan we graag aan het ICT-roer. We zorgen dat er grip is op de ICT omgeving en innoveren waar nodig is. Daarbij houden we een goede afstemming en zorgen we voor het 24/7 monitoren van uw omgeving, waarbij we niets aan het toeval overlaten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!