Vacature Ervaren Microsoft ICT-Beheerder voor 2e-lijns support en migratietrajecten - Deventer

Deventer

RayFlexCom BV
 • RayFlexCom BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Microsoft ICT-Beheerder met kwaliteiten om projecten te trekken:
Collega's van de 1e lijn nemen afwisselend de telefoon op en hebben als doel om de klant direct te helpen. Bij complexe vragen waar uitgebreidere kennis voor nodig is, wordt jou expertise gevraagd, ook ben jij de persoon die de grotere lijnen neerzet en er voor zorgt dat alles aan de achterkant op rolletjes loopt.

Wij zijn op zoek naar iemand met een brede ervaring in het Microsoft-speelveld. Onze klantomgevingen zijn over het algemeen Microsoft gebaseerd. Van on-premise, (meestal hybride) tot volledig in de Cloud door middel van bijv. Microsoft 365 met Mobile Device Management. Dit houd in dat jij je hand niet omdraait voor een inrichting met Hyper-V, Active Directory, Remote Desktop Services (inclusief Gateway/Broker etc.) maar ook een Windows 10 systeem van binnen en buiten kent. Natuurlijk heb jij diepgaande ervaring met de meest gebruikte Microsoft 365 componenten zoals Intune, Azure AD, Exchange, Sharepoint, Teams etc. Je bent ook op de hoogte van het fysiek optimaal installeren op servers en hoe e.e.a. zo beschikbaar mogelijk in te richten.

Jij haalt er genoegdoening uit om de klantomgeving zo optimaal en strak mogelijk in te richten. De policies dienen zo veel mogelijk aan te sluiten bij de klant-wensen en natuurlijk veiligheid afdwingen. En het uitrollen van een nieuwe gebruiker/werkplek dient zo efficiënt mogelijk te gaan. Achterliggend zorg jij er voor dat de inrichting bij de klant dat faciliteert en afdwingt, tevens zorg je er voor dat de werkwijze op een goede manier gedocumenteerd wordt voor onze helpdesk zodat deze bij een nieuwe gebruiker dit eenvoudig kan regelen.

Onze doelstelling is om wat meer te gaan specialiseren op functiegebieden, voor deze functie zal derhalve kennis van Networking op een iets minder diep niveau vereist zijn, ook kennis van Linux is voor deze functie minder noodzakelijk.

Wij werken efficiënt in een klein team, wij hebben een brede klantenkring en snel kunnen schakelen en handelen is belangrijk. Natuurlijk is het mogelijk om je terug te trekken voor het uitwerken van een project. Waar nodig spring je ook bij op de helpdesk, als overloop, maar ook om ingewikkeldere vraagstukken op te lossen. Je identificeert een “Problem” en implementeert een structurele oplossing. Je bent ook een team-player en we streven samen naar 1 doel een tevreden klant!

Je bent in staat om complexe migraties van A-Z uit te voeren en hierbij met een helicopterview alle aspecten die daarbij komen kijken in de gaten te houden. Je houd alle betrokken partijen op de hoogte en zorgt er voor dat er alleen geplande downtime in overleg met de klant is. Ook is de data veilig en worden afspraken nagekomen en deadlines gehaald.

lees meer

Functie-eisen
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel richting interne organisatie als daarbuiten (Nederlands/Engels);
 • Stressbestendig, gestructureerd en verantwoordelijk;
 • Positief kritische instelling met oog voor mogelijke verbeteringen;
 • In staat complexe ICT-projecten (migraties) van A-Z tot een goed einde te brengen
 • Opgeruimd karakter, benaderbaar en bereid om kennis over te dragen naar 1e lijns collega's en/of stagiaires;
 • Klant- en servicegericht;
 • Minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring;
 • Bij voorkeur HBO ICT gerelateerde opleiding maar minimaal afgeronde MBO4 ICT Beheer of vergelijkbaar met relevante werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig uitvoeren van migratieprojecten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur p/w
Bij voorkeur 40 uur week, minimaal 32 uur per week
Overige info Vragen? Bel 085-1307200 en vraag naar Raymond.
Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast? Stuur dan je CV naar
zodat we kennis kunnen maken. Wegens Corona zullen we het kennismakings-/oriërende gesprek via Teams organiseren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving RayFlexCom B.V. is al bijna 20 jaar actief in Deventer en omgeving voor het aanleggen, onderhouden en beheren van automatiseringsoplossingen bij bedrijven van +/- 1 tot 50 medewerkers.
Wegens het vertrek van 1 van onze collega's zijn wij op zoek naar een ervaren ICT-beheerder in de breedste zin van het woord. Omdat wij een klein bedrijf zijn is een brede vakkennis noodzakelijk en juist dát houdt het werk ook interessant!
Onze nieuwe collega is iemand die verder denkt dan een Quick fix en probeert een structurele oplossing te bedenken. Ook ben je ervaren genoeg om een uitgebreide migratie van bestaande naar nieuwe (server)systemen op basis van de wensen van de klant uit te denken en uit te voeren. Uiteraard kan de opdracht, indien nodig in samenwerking met je collega's worden uitgevoerd. Je houd hierbij rekening met alle stakeholders en eisen maar ook met informatiebeveiliging en de producten en diensten die door RayFlexCom worden aangeboden.
Wij hebben een constante focus op kwaliteit, veiligheid, beschikbaarheid en integriteit en willen dit als rode lijn door onze dienstverlening zien terugkomen. Mede daarom hebben wij ons ook ISO 27001 laten certificeren, onderdeel van jouw taken is ons beleid hierin zo goed mogelijk toe te passen in de dagelijkse gang van zaken. Kennis en ervaring met de ITIL werkwijze is noodzakelijk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!