Vacature Product Data Management Specialist - Deventer

Deventer

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ga jij aan de slag als Product Data Management Specialist, oftewel PDM specialist, bij Auping? Het gaat om een functie voor in ieder geval één jaar met kans op een vast dienstverband!

wat bieden wij jou
 • € 2700 - € 3200 euro bruto per maand
 • 1 jaar
 • Laptop en telefoon
 • Een mooi kantoor aan de A1 in Deventer!
 • Auping in Deventer
wie ben jij

Voor de afdeling PDM zijn wij op zoek naar een Product Data Management Specialist die op verschillende niveaus kan communiceren. Bij Auping heerst een collegiale werksfeer, we zoeken dan ook iemand die een open en sociale persoonlijkheid heeft. Je collega's in beweging brengen is voor jou geen probleem, je bent namelijk van jezelf enthousiast en gedreven. De functietitel zegt het al: je bent druk met data. Daarom is het naast je sociale skills ook belangrijk dat je als PDM specialist energie krijgt van werken met en het interpeteren van data. Daarnaast is ook een adviserende rol jou op het lijf geschreven!

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur (technische) bedrijfskunde of business administration
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Je hebt ervaring met ERP systemen: het beheren van stamgegevens en inrichting van deelprocessen
 • Ervaring binnen een productiebedrijf is een pré
 • Ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pré
wat ga je doen

Als Product Data Management Specialist (PDM) ben je verantwoordelijk voor het beheren van de productdata in het ERP‐systeem, Microsoft Dynamics AX. Deze data wordt gebruikt voor de sturing van de commerciële en operationele processen. Je onderhoudt veel contact met de internationale business om de juiste productgegevens binnen te halen. Naast het verzamelen van de productdata ben je verantwoordelijk voor het beheren van de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de operationele en commerciële parameters. Stopt het hier? Nee hoor! Aan de hand van de data ben je namelijk ook betrokken bij het ondersteunen van en adviseren bij projecten.

 • Beheren van de productdata in het ERP‐systeem voor de sturing van de commerciële en operationele primaire processen.
 • Coördineren en optimaliseren van productdata en Product Data Control processen.
 • Communicatie, ondersteuning en advies
waar ga je werken

Je hebt de naam Auping vast al wel eens voorbij zien komen, een oer-Hollands familiebedrijf gevestigd in Deventer. Bij Auping worden allerlei verschillende soorten bedden gemaakt, op diverse afdelingen waar jij onderdeel van kunt worden. Bij Auping hebben ze altijd oog voor de medewerkers en vinden ze het belangrijk dat werksfeer altijd gelijk staat met kwaliteit. Samen met je collega’s lunchen in de kantine vinden ze bijvoorbeeld heel belangrijk! Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een mooi bedrijf? Dan zien wij graag jouw sollicitatie.

 • Koninklijk bedrijf
 • Dé beddenspecialist van Nederland
 • Ontwikkeling medewerkers erg belangrijk
 • Goede werksfeer en veel werkplezier
sollicitatie

Word je enthousiast van de vacature Product Data Management Specialist? Reageer dan direct met een korte motivatie waarom deze vacature je aanspreekt! Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd eerst bellen. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.700 - € 3.200 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Specialist in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures