Vacature Software Developer vóór het onderwijs - Deventer

Deventer

The Implementation Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Betekenisvol werk, werk dat er toe doet, werken aan een beter onderwijs, zoals het:
  • Ontwikkelen van ons SaaS platform waar een groot deel van de scholen dagelijks mee werkt; 
  • Bijdragen aan vernieuwende en innovatieve producten die scholen een stapje verder helpen in hun stuur - en verantwooringsinformatie;
  • We zoeken zowel een medior als een senior collega. 
Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 5 andere developers en 1 tester. We zoeken specifiek een C#.NET Developer die van aanpakken weet en het team aanvult én versterkt. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en onderhouden van het SaaS platform van waaruit wij onze klanten (onderwijsinstellingen) voorzien van dashboarding en analyse oplossingen voor de domeinen onderwijs ,HR en financieel. Er vindt continue vernieuwing en innovatie plaats en je denkt mee over hoe deze wensen en toekomstige kansen in de markt omgezet kunnen worden naar een technisch solide oplossing.

Wij zijn een bedrijf met een mooie ambitie en informele sfeer met korte lijnen en voor iedere medewerker een ontwikkelingsplan, gericht op persoonlijke ambities. Bij TIG vormen tevreden en ambitieuze medewerkers de basis voor groei. Voor onze klanten, voor jou als medewerker en voor de continuïteit van ons bedrijf.

lees meer

Functie-eisen
  • Kennis, ervaring en begrip van C# .NET, HTML, CSS, JavaScript, databases en Object Oriented Programming, Entity framework.
  • Kennis van REST en SOAP webservices
  • Kennis van netwerken, test methodieken is een pre;
  • Ervaring met SCRUM;
  • Productinhoudelijke kennis van en ervaring met technologieën van Microsoft (MS SQL, Visual Studio 2019, recente Windows Operating systemen, IIS etc.);
  • Je bent proactief, wordt graag uitgedaagd en draagt bij aan een prettige open sfeer met respect voor collega's;
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Vanzelfsprekend zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend, bovendien lever je door bij TIG te werken een concrete bijdrage aan maatschappelijk relevante thema's. Maar bovenal bieden we je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. Een omgeving waar je continu uitgedaagd wordt en waar we samen de schouders er onder zetten om grootse resultaten te bereiken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is onze missie om een essentiële bijdrage te leveren aan het onderwijsproces door het ontwikkelen en succesvol implementeren van dashboard- en analyseoplossingen voor alle betrokkenen.

Wij zijn information provider, een SaaS ontwikkel organisatie met als focus het ontwikkelen en implementeren van dashboard- en analyseoplossingen voor scholen zodat zij data om kunnen zetten naar betekenisvolle strategische en operationele informatie.

Concrete oplossingen die direct effect sorteren en tot verbetering aanzetten. Hiertoe combineren wij de business intelligence (BI) software QlikView en Qlik Sense met onze eigen softwareontwikkeling en bijbehorende ondersteunende dienstverlening.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Deventer