Vacature Skilled Servicedesk - Ittervoort

Ittervoort

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Servicedesk medewerker werk je samen met échte professionals, waarbij je complexe incidenten oplost en de wijzigingen hiervan implementeert. Jij bent verantwoordelijk voor het technische beheer en ontwikkeling van de omgeving. Je maakt de vertaalslag van de behoefte van een klant tot een passende technische oplossing en weet deze nauwkeurig te realiseren. De servicedesk is het gezicht van de organisatie, dat werkt in complexe ICT-omgevingen en een bijdrage levert aan de klanttevredenheid. Jij zorgt dus voor een optimale servicebeleving, waarbij het jouw doel is om een hoge mate van standaardisatie en automation door te voeren in het beheer van de Cloudomgevingen en hiermee de kwaliteit van onze diensten continu te verhogen.

lees meer

Functie-eisen

Een kandidaat met een passie voor ICT en als persoon voel jij je thuis binnen een no-nonsense organisatie en heb je een echte drive om mee te werken aan het succes van onze opdrachtgever!
Daarnaast is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

  • Enige ervaring op een ICT Servicedesk;
  • Communicatief vaardig en een empathisch vermogen;
  • Service- en oplossingsgericht;
  • Kwaliteit staat voorop en je weet prioriteiten te stellen.

Verder ben je een echte teamspeler en heb je ervaring met Windows omgevingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt allereerst een prettige werksfeer in een Limburgse cultuur. Jouw kennis en plezier kun je delen met een team van jonge, enthousiaste collega’s, waar naast werk regelmatig ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Bij dit alles hoort uiteraard een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. De organisatie bied je een podium om jezelf te ontwikkelen als IT’er.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is al 25-jaar een toonaangevend IT-dienstverlener, gespecialiseerd in cloud diensten, IT-beheer en IT-security. Het is een professionele organisatie die waarde hecht aan haar medewerkers en haar klanten. De medewerkers van onze opdrachtgever maken daarin het échte verschil. Zij geven vorm aan het bedrijf en dragen dat uit naar buiten. De organisatie telt zo’n 100 medewerkers die werkzaam zijn door heel het land, maar met name in Limburg en Noord-Brabant.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Ittervoort Bekijk alle soortgelijke vacatures