Vacature Machine Learning Expert gezocht! - Diemen

Diemen

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Machine Learning Specialist met kennis en ervaring van Data Science, Data Engineering en Deep Learning? Wil jij algoritmes ontwikkelen voor het vinden van de beste match tussen vacatures en kandidaten? En vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een multidisciplinair SCRUM team? Lees dan snel verder!

Als Machine learning expert ga je aan de slag met een brede variatie aan data en AI gedreven modellen. Je zal deze kennis delen met het de bestaande Data Scientisten en Engineers zodat zij samen met jou kant-en-klare en schaalbare AI applicaties kunnen gaan bouwen. Jouw verantwoordelijkheid is onder andere het testen, implementeren en schaalbaar maken van Data Science modellen, als wel het uitdagen van jouw collega’s om de kwaliteit van hun code hoog te houden.

Je komt terecht op de IT-afdeling. Deze afdeling bestaat uit maar liefst 200 man en is onderverdeeld in 24 verschillende multidisciplinaire SCRUM teams. Daarvan zijn een paar teams gericht op data en de rest voornamelijk op software ontwikkeling, maintanance, etc. Per afdeling werken diverse teams aan een specialisatie als bijvoorbeeld ‘kandidaten-kant’ of ‘bedrijven-kant’. Elk team kent zijn eigen roadmap met daarin hun eigen taken waarbij ze op sommige momenten met meerdere teams tegelijk werken aan eenzelfde doelstelling. Intern wordt er daarom ook veel aan kennisdeling gedaan en hierdoor kun jij jezelf continu blijven doorontwikkelen.

De projecten waar jij o.a. onderdeel van gaat zijn, zijn gericht op het verbeteren van de user experience op de bestaande websites van onze klant en andere gelieerde organisaties. Daarbij kun je denken aan het verbeteren van de data instroom van sollicitaties, het tweaken van persoonlijke portals en het toevoegen van een ‘personal journey’ aan je profiel. Aan de klanten-kant wordt er gewerkt aan verbeterde vacature management, hyper personalisatie van bedrijfsprofielen en het opzetten van datamodellen en algoritmes om proactief banen aan te kunnen bieden aan kandidaten.

Binnen het team werk je met verschillende technieken, zoals Python, Pandas, Spark, ScikitLearn, Keras, NoSQL, Linux, Git, Docker en ETL-tools als Airflow en AWS. Het beperkt zich niet tot deze technieken en jouw inbreng in nieuwe tooling is zeer wenselijk.

Naast een hele toffe inhoudelijk uitdaging is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden per jaar een aantal uitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en pizzasessies. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er jaarlijks groots uitgepakt met een feest dat bedrijfsbreed wordt gegeven.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica, computer science, data science of vergelijkbaar; 
 • Ervaring met Machine learning, DevOps, CI/CD, Cloud Platform, Testing;
 • Ervaring met Python, Pandas, Spark, Scikit-Learn, Keras;
 • Kennis van NoSQL, Git, Linux, Bash, Docket, Airflow is een pre;
 • Communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Een out-of-the-box mentaliteit en een proactieve houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een competitief salaris;
 • 8,5% Vakantiegeld;
 • Een persoonlijke bonusregeling waar je zelf invloed op hebt;
 • Een bedrijfsafhankelijke bonus;
 • Een benefits budget die je zelf mag besteden;
 • Onkostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om aandelen in het bedrijf te kopen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en een Agile werkomgeving.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel en streeft er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. Deze organisatie bestaat al sinds 1960 en is ooit begonnen bij het verhaal dat de oprichter iemand hielp aan een baan en deze naar zijn werk heeft gebracht op zijn eigen fiets. Tegenwoordig wordt de ‘match-making’ steeds meer middels vernieuwende technieken gedaan en is de IT-branche niet meer weg te denken.

Om de toppositie te behouden die de organisatie op dit moment heeft, wordt er non-stop gewerkt aan kennis, innovatie en de inzet van de nieuwste technologieën op het gebied van development. Hierbij is de IT het speerpunt van de organisatie geworden.

De tevredenheid van zowel haar klanten als haar medewerkers staat voorop en dit is terug te zien in het lage verloop onder het personeel. Je wordt gestimuleerd om nieuwsgierig te blijven en lef te hebben in de keuzes die je maakt. Om de klanten de perfect aansluitende IT-oplossingen te bieden is het van belang dat iedereen zich binnen het bedrijf betrokken voelt bij het proces. Zo kan uiteindelijk een optimale user experience geleverd worden met hun op maat gemaakte websites.

Als medewerker wordt je binnen deze organisatie gesteund om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarbij komt dat er regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies gehouden worden. Om de band tussen de medewerkers nog verder te versterken, worden er personeelsactiviteiten georganiseerd en een succes zal altijd gevierd worden.

Momenteel werkt onze klant met veel externe krachten en tijdelijke krachten, maar willen deze kennis graag intern gaan waarborgen. Ben jij erg gesteld op je vrijheid en ben jij innovatief ingesteld? Wil jij graag binnen een organisatie doorgroeien in de diepte of de breedte? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!