Vacature Medior/Senior .NET developer gezocht! - Diemen

Diemen

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een medior/senior .NET developer die affiniteit heeft met data, algoritmes en de Cloud? Wil jij daarnaast meewerken aan een van de meest gebruikte databanken van Nederland? Lees dan snel verder!

Als medior/senior .NET developer kom je terecht in een IT-afdeling bestaande uit 200 collega’s. Al deze collega’s werken in hetzelfde pand en zijn onderverdeeld in 24 verschillende multidisciplinaire SCRUM teams. Daarvan zijn een paar teams gericht op data en de rest voornamelijk op software ontwikkeling, maintanance, etc. Per afdeling (etage) werken diverse teams aan een specialisatie als bijvoorbeeld ‘kandidaten-kant’ of ‘bedrijven-kant’. Elk team kent zijn eigen roadmap met daarin hun eigen taken waarbij ze op sommige momenten met meerdere teams tegelijk werken aan eenzelfde doelstelling. Intern wordt er daarom ook veel aan kennisdeling gedaan en hierdoor kun jij jezelf continu blijven door ontwikkelen.

Ook vindt er één keer in de twee maanden een labdag plaats. Tijdens deze dagen wordt er gezamenlijk gebrainstormd en gekeken naar de mogelijkheden voor de huidige en nieuwe toepassingen. Op deze manier wordt er met verschillende ogen naar bepaalde aspecten gekeken en wordt een tunnelvisie voorkomen.

Binnen het team werk je met verschillende technieken, zoals .NET, C#, .NET MVC, MongoDB, Cloud AWS, CI/CD, Jenkins, Docker, Gradle, Spock en Groovy. De stack beperkt zich niet tot deze technieken en jouw inbreng in nieuwe tooling is dan ook zeer wenselijk!

Naast een hele toffe inhoudelijk uitdaging is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden per jaar een aantal uitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en pizzasessies. Alsof dat nog niet genoeg is wordt er jaarlijks groots uitgepakt met een feest dat bedrijfsbreed wordt gevierd.

Klinkt dit complete pakket als jouw nieuwe baan? Wil jij inhouse werken in Diemen bij een werkgever die IT als speerpunt heeft? Heb jij een innovatieve drive en vind je goede arbeidsvoorwaarden belangrijk? Lees dan snel verder of jij in aanmerking komt voor deze job!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO diploma op zak (bijv. Informatica);
 • Minimaal vijf jaar werkervaring als .NET developer;
 • Kennis van Agile is een flinke pre;
 • C# en ASP.NET MVC zijn voor jou bekend terrein;
 • Kennis van MongoDB, Cloud AWS, CI/CD, Jenkins, Docker, Gradle, Spock en Groovy is een pre;
 • Je hebt werkervaring met Design Patterns;
 • Vanuit je expertise ben je in staat op basis van functionele vragen een technische oplossing te bedenken!

lees meer

Overige info
 • Een bovengemiddeld salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vaste vakantiedagen en de mogelijkheid om er 10(!) “kosteloos” bij te kopen;
 • Een benefit budget die je naar eigen inzicht mag besteden aan extra vrije dagen, een laptop, telefoon etc.;
 • Een inspirerende en motiverende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een laptop en telefoon van de zaak 
 • Een goede mobiliteitsvergoeding;
 • Een persoonlijke bonusregeling;
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische en bruisende omgeving!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel en streeft er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. De organisatie bestaan al sinds 1960 en is ooit begonnen bij het verhaal dat de oprichter iemand aan een baan hielp en deze naar zijn werk heeft gebracht op zijn eigen fiets. Tegenwoordig wordt de ‘match-making’ steeds meer middels vernieuwende technieken gedaan en is de IT-branche niet meer weg te denken.

Om de toppositie te behouden die de organisatie op dit moment heeft, wordt er non-stop gewerkt aan het vergaren van kennis, verder innoveren en het inzetten van de nieuwste technologieën op het gebied van development. Hierbij is IT het speerpunt van de organisatie geworden.

De tevredenheid van zowel haar klanten als haar medewerkers staat voorop en dit is terug te zien in het lage verloop onder het personeel. Je wordt gestimuleerd om nieuwsgierig te blijven en lef te hebben in de keuzes die je maakt. Om de klanten de perfect aansluitende IT-oplossingen te bieden, is het van belang dat iedereen zich binnen het bedrijf betrokken voelt bij het proces. Zo kan uiteindelijk een optimale user experience geleverd worden met hun op maat gemaakte websites.

Als medewerker wordt je binnen deze organisatie gesteund om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarbij komt dat er regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies gehouden worden. Om de band tussen de medewerkers nog verder te versterken, worden er personeelsactiviteiten georganiseerd en ook successen worden altijd gevierd!

Momenteel werkt onze klant met veel externe en tijdelijke krachten, maar graag willen zij deze kennis intern gaan waarborgen. Ben jij erg gesteld op je vrijheid en ben je innovatief ingesteld? Wil je daarnaast graag binnen een organisatie doorgroeien in de diepte of de breedte? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!