Vacature Accountmanager Pizza Buitendienst - België - Namen (BE)

Namen (BE)

Sam Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Accountmanager Pizza Buitendienst - België

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Pizza Buitendienst ben je verantwoordelijk voor de regio Wallonië in België. Jij zal voor een gerenommeerd Italiaans bedrijf hun pizza steenovens en concept verkopen richting de horeca, cateraars en event business. Jouw doel is zo veel mogelijk nieuwe business binnenhalen d.m.v. koude acquisities, bezoeken inplannen en demonstraties. Je bent zelf van A-Z verantwoordelijk voor leads genereren tot de orderverwerking. Zelfstandig ben je op pad in jouw auto en ben jij op creatieve wijze bezig met het spotten van kansen in de markt. Je bent ondernemend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de business te laten slagen. Als jij jezelf kan bewijzen in deze rol is "the sky the limit"!

Wat wordt jou geboden?

•    Een aantrekkelijk salaris op basis van kennis en ervaring
•    Belgisch contract
•    Auto, telefoon, laptop, onkostenvergoeding
•    Mooie groei mogelijkheden en trainingen

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 3-5 jaar ervaring in de sales buitendienst
•    Kennis en ervaring in Horeca, bedrijfscatering, event caterings (netwerk een pré)
•    Je spreekt vloeiend Frans en daarnaast goed Nederlands of Engels
•    Woonachtig in de regio Namur (België)

Waar ga je werken?

Als accountmanager pizza buitendienst ga jij mooie deals sluiten voor een uniek Italiaanse firma dat gespecialiseerd is in steenoven gebakken pizza. Met hun unieke concept zijn zij de eerste en koploper in de markt. Ze willen in België uitbreiden en zoeken daarvoor een energieke topper als aanvulling van het team. Je wordt onderdeel van een open cultuur, familiare sfeer met veel vrijheid. Zie jij dit wel zitten? Laat het mij dan weten! Deze partij begint hun selectieproces in het derde kwartaal van 2021.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:

Buitendienst, regio Wallonië

Contactpersoon:

Roos Schmidt

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Roos Schmidt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!