Vacature Software architect - Tricht

Tricht

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een groot bedrijf dat High Tech software installeert en programmeert voor hele proces rondom het sorteren van groente & fruit en per direct op zoek naar een softwarearchitect. Deze club doet het erg goed en is de koploper in zijn branche, op elk vlak. Deze partij hecht waarde aan de medewerkers en dit is terug te zien in de vele mogelijkheden die er geboden worden. Door dat het een familie bedrijf is hangt er een echt ‘wij-gevoel’. Respect en vertrouwen zijn twee belangrijke waardes binnen de organisatie.
Deze organisatie telt 187 werknemers waarvan 48 gespecialiseerd op engineering. Deze engineers zijn opgesplitst in 4 teams en 4 disciplines; elektronica opstellen, PLC-engineering, meetsystemen en de softwareontwikkelaars. Jij zal de overkoepelende factor zijn voor alle teams. De gemiddelde leeftijd in deze teams zit tussen de 20 en 40 jaar. De ontwikkelaars praten veel met elkaar, delen kennis en streven samen naar een goed eindresultaat.


Functie

Je draagt in deze functie bij aan het gehele proces rond om het bedenken hoe de High Tech software dat zich focust op het sorteren, detecteren en beheren van alle soorten fruit & groenten eruit gaat zien. We willen met onze software ook een andere koers inslaan, daar moet jij ons bij helpen. Ik zoek iemand die minimaal 5 jaar development ervaring heeft en daar bovenop nog ervaring met het opzetten van de architectuur. Dit omdat kennis delen en samenwerken voor dit bedrijf erg belangrijk is.


Eisen

- Je bent minimaal HBO afgestudeerd aan een Informatica studie
- Je hebt minimaal 5 jaar aan development ervaring
- Je hebt kennis van C++
- Ervaring met het opzetten van architectuur


Aanbod

- Een salaris tussen de € 3800 en € 4700
- Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
- Een groot budget voor persoonlijke opleiding
- Doorgroeimogelijkheden binnen een top bedrijf


Ik ben me er van bewust dat ik veel vraag in deze vacature. Voldoe je niet volledig aan de eisen? Aarzel niet en neem alsnog even contact met me op. Grote kans dat ik alsnog iets voor jou kan betekenen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.800 - € 4.700 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Architect in Tricht