Vacature Delphi/.NET Developer - intern - € 5.000 - Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt hier voor een functie als Delphi Developer, waarbij je ook regelmatig met de .NET stack aan de slag gaat. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en innovatie is een belangrijk begrip in de organisatie, ook als het om Delphi gaat. Delphi een verouderde techniek? Hier niet! Projecten waarmee je aan de slag gaat zijn o.a. de bouw van een nieuw ERP platform, het bouwen van webapplicaties en het integreren van ERP systemen in deze webapplicaties. Je doet dit afwisselend zelfstandig of in nauwe samenwerking met je collega's volgens de Scrum methodiek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en uiteraard ook veel ruimte voor de inbreng van eigen ideeën. Verder krijg je de mogelijkheid om je bezig te houden met de architectuur van applicaties en dus jezelf op dit vlak (verder) te ontwikkelen!

Naast dat je hier in een mooie functie aan de slag kan, is er ook ontzettend veel aandacht voor jou als persoon en je ontwikkeling. Zo krijg je uitgebreid de ruimte om relevante opleidingen en cursussen te volgen indien gewenst en is er sprake van veel onderlinge kennisdeling, waardoor jij stappen in je carrière blijft zetten.

lees meer

Functie-eisen

- Een HBO of WO diploma in een relevante richting; 
- Minimaal 4 jaar ervaring als Delphi Developer;
- Ervaring met .NET (o.a. C#, .NET Core, ASP.NET);
- Ervaring met Angular is een pré;
- Goede communicatieve skills.

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een goed salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt (tot € 5.000 als startsalaris);
- Eindeloos veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit interessant en wil je solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met:
Bob van der Zwan
[email protected]
0618988144


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een goede klant in de omgeving van Hardinxveld ben ik op zoek naar een Senior Delphi/.NET Developer. Het gaat om een interne, vaste aanstelling. 

Deze organisatie bestaat al meer dan 25 jaar en is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in haar vakgebied. Het ontwikkelteam, bestaande uit ongeveer 20 professionals met allemaal een HBO achtergrond, richt zich op het bouwen van software voor grote organisaties. De software wordt door deze organisaties gebruikt voor alle zaken die komen kijken bij het vervoer van haar medewerkers. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de administratie en financiën omtrent auto's. Dankzij dit softwarepakket hebben bedrijven ten alle tijden inzicht in het verbruik en gebruik hiervan. Dit softwarepakket wordt inmiddels gebruikt door 50 - 100 bedrijven en telt de registratie van bijna 75.000 gebruikers. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!