Vacature Allround medewerker IT systems en devices (36 uur per week) die zorgt dat iedereen goed kan werken - Bleskensgraaf ca

Bleskensgraaf ca

Gemeente Molenlanden
  • Gemeente Molenlanden
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je weet alles van computers, computernetwerken, printers en mobiles. Binnen een klein team krijg jij de kans om je werk breed op te pakken en in allerlei applicaties te duiken. Samen met collega Onno ga je over de werkplekken van je 350 collega's en zorg je dat alles werkt en blijft werken. Je houdt van contact met mensen en pakt vaak de telefoon als er een melding binnenkomt via de chat. Dat gaat vaak sneller dan chatten en is wel zo persoonlijk. Je stelt de juiste vragen en verhelpt het probleem zo snel mogelijk. Iedereen kent jou en is super blij met je goede service.

We doen het samen
Je kiest voor Molenlanden, omdat jij de vrijheid krijgt om je ideeën in te brengen. Wij werken in zelfsturende teams, dus hebben geen leidinggevende. Als jij iets bedenkt om het werk te verbeteren en je collega's zijn enthousiast? Dan gaan we dat gewoon doen. Je hebt dus veel invloed op je eigen werkplezier en dat van collega's.
Dit jaar gaan we nieuwe laptops en mobiles aanschaffen. Ook willen we met Microsoft Intune stappen maken met Mobile Device Management en Mobile Application Management. Uiteraard ben je hierbij betrokken.
Je vindt het ook fijn om bij een gemeente te werken, waar het niet gaat om profit en marges, maar  vooral om dienstverlening. Al onze teams werken samen aan een goede leefomgeving voor onze inwoners.

Jouw ontwikkeling
Je werkt met ervaren collega's die je graag op sleeptouw nemen. En natuurlijk investeren wij in jou en kun je op onze kosten opleidingen volgen om je kennis te verdiepen en verbreden.
De sfeer op kantoor is ronduit gezellig. We werken hybride, dus je kunt ook thuis aan de slag in overleg met je collega's.
 

lees meer

Functie-eisen Je hebt een ICT MBO werk- en denkniveau en bent een computerfanaat. Misschien heb je al een aantal jaren ervaring in een baan. We spreken ook graag starters die keihard willen werken aan hun ontwikkeling en de kans aangrijpen om opleidingen te volgen naast een baan.
We hebben namelijk (nu of op de korte termijn) actuele kennis nodig van: Windows 10 (Microsoft 365 Modern Desktop Administrator certificaat, Microsoft Server 2016 / 2019, Het Microsoft Office365 platform, Microsoft Intune, ITIL (v4) , Windows MDT.
Communicatieve vaardigheden zijn net zo belangrijk als technische kennis. Je vindt het leuk om met mensen te praten. Goed communiceren is vooral goed luisteren, de juiste vragen stellen, doorvragen totdat het probleem helder is; de boodschap samenvatten en een oplossing duidelijk uitleggen. Jij kunt snel schakelen en je verhaal aanpassen aan het ‘digitale niveau' van je collega.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto Max. € 3.176 p/m

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.176,- bruto per maand
(CAO GEMEENTEN schaal 7) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling. Verder bieden we een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor (loopbaan)ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De gemeente Molenlanden is een innovatieve gemeente in de Zuidelijke Randstad met een grenzeloze ambitie. We gaan voor een vijf sterren-dienstverlening, waarbij we actief aanwezig zijn in de twintig karakteristieke kernen.
Wij zijn dé ideale werkgever voor mensen die houden van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Al vóór het corona-tijdperk werken wij plaats- en tijdonafhankelijk. Je bepaalt zelf waar je werkt en wanneer je werkt in overleg met collega's. Ook krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan. Jouw ideeën zijn meer dan welkom.
We gaan uit van zelforganisatie: teams nemen verantwoordelijkheid voor de eigen werkzaamheden, monitoren hun prestaties en passen waar nodig hun werkstrategie aan. Spreekt onze manier van werken je aan? Dan komen we graag snel met je in gesprek.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Bleskensgraaf ca