Vacature Creatieve en ervaren Systeem Beheerder - Baarle-Nassau

Baarle-Nassau

Koninklijke drukkerij Em. de Jong
  • Koninklijke drukkerij Em. de Jong Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van IT en neem jij graag alle IT zorg uit handen van de organisatie?
Van advies, implementatie tot support en beheer. Beheer je complexe netwerken? Dan ben jij misschien de nieuwe systeem beheerder!
Als systeem beheerder ben je verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur.
Dit betreft onder andere Virtualisatie, MS Windows servers, Office 365, MS Azure, Citrix, netwerken en storage, zowel in onze centrale twin-DC als lokaal op onze vestigingen (600 werkplekken). 
 

lees meer

Functie-eisen  
  • Opleiding MBO-niveau 4;
  • HBO werk/denk niveau opgedaan door minimaal 4 jaar werkervaring.
  • Creatief, durft ‘out of the box’ te denken en oplossingsgericht;
  • Communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Je komt te werken in een enthousiast team specialisten, binnen een professionele en dynamische werkomgeving.
Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.
Een mobiele telefoon en laptop behoren tot je standaard werkuitrusting. 
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Koninklijke Drukkerij Em. de Jong

Jaarlijks 300.000 ton papier, die nodig zijn voor zo'n 60.000 drukorders. Niet voor niets behoren drukkerijen Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Mercator Press en Janssen/Pers samen tot de grootste spelers op de Europese markt voor retaildrukwerk. Vanuit vestigingen in Nederland en België, verzorgen onze 750 medewerkers drukwerkoplossingen met een sterke focus op het retailsegment in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Van rotatie-, vellenoffset tot digitaal. Van familiedrukwerk tot huis-aan-huis folders in een miljoenenoplage. Kranten kunnen wij drukken op zowel Berliner, Tabbloid als Broadsheet formaat. U kunt rekenen op professionaliteit, betrokkenheid, een persoonlijke benadering met alle ruimte voor overleg en flexibiliteit, maar óók op schaalvoordelen, innovatieve technieken, snelle levertijden en een scherpe prijs. En juist die combinatie van een sterke internationale organisatie met de mentaliteit van een familiebedrijf, maakt ons uniek.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Baarle-Nassau