Vacature (Junior) Linux Engineer - Regio Arnhem - Nijmegen (Ansible, Playbooks, CI/CD) - Zevenaar

Zevenaar

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Zou jij graag willen werken bij een technologie gedreven hosting bedrijf zonder managers, investeerders of besparing op de techniek? Een organisatie die staat voor een goede dienstverlening en medewerkers de kans biedt het maximale uit zichzelf te halen? Wij zijn ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een (Junior) Linux Engineer en vertellen jou daar graag meer over!

Zou jij graag willen werken bij een technologie gedreven hosting bedrijf zonder managers, investeerders of besparing op de techniek? Een organisatie die staat voor een goede dienstverlening en medewerkers de kans biedt het maximale uit zichzelf te halen? Wij zijn ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een (Junior) Linux Engineer en vertellen jou daar graag meer over!

Als (Junior) Linux Engineer zal je rechtstreeks in dienst treden bij een groeiende, informele organisatie die zich over de afgelopen 15+ jaar in Managed Hosting heeft gespecialiseerd. Geen losse servers, containers of clouddiensten maar één hoogwaardige totaaloplossing. Managed Hosting met de klant centraal en dat zijn er inmiddels 1200+.

Jij bent binnen de organisatie met 4 ervaren collega's het eerste aanspreekpunt voor de klanten bij technische vragen. Je fungeert als sparringpartner voor klanten die op basis van Managed Hosting het operationele uitbesteed hebben. Je lost problemen op, beheert en optimaliseert servers, zet nieuwe omgevingen op en adviseert klanten om het maximale uit hun website of applicatie te halen.

Als (Junior) Linux Engineer ga je jouw technische kennis in versneld tempo vergroten waarbij je intern ook terecht kan bij DevOps voor ondersteuning. Je onderhoudt de Playbooks en roles waarmee software installatie en configuratie, applicatie deployment, configureren van servers, switches, loadbalancers en nog veel meer oplossingen geautomatiseerd is.
 

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een leergierige en technische gedreven collega met een grote voorliefde voor open source oplossingen. Je beschikt over tenminste twee jaar relevante werkervaring met het hosten van applicaties en/of websites.

Je hecht waarde aan een informele werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om nieuwe technieken en tools eigen te maken. Je beschikt bij voorkeur over een relevante vooropleiding maar ook een autodidact is van harte welkom.

Neem bij twijfel vragen over de functie eisen gerust contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.500 p/m
Overige info Wij bieden

Een vaste baan bij een Managed Hosting provider waarin klanten, techniek en persoonlijke ontwikkeling nog wel centraal staan. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en afhankelijk van jouw interesse door te groeien tot bijvoorbeeld DevOps Engineer of Cloud Engineer. Je kan daarnaast rekenen op;
 • Aanvangssalaris tussen €2800 - €3500 bruto per maand;
 • Laptop, telefoon van werk en optioneel een leaseauto;
 • 25 vakantiedagen, tijd voor tijd regeling en wettelijke vakantiegeld;
 • Bonusregeling die afhankelijk is van het bedrijfsresultaat;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Een goede vergoeding bij storingen en/of overwerk;
 • Uitgebreide lunchregeling en friet op de vrijdag;
 • Gratis gebruik van een moderne fitnessruimte op kantoor.
Interesse?

Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290 (whatsapp) of [email protected] Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek/ rondleiding kantoor;
 • Technisch gesprek/ inzicht tools, technieken en klantomgevingen;
 • Voorstel/ ondertekenen overeenkomst.
Geïnteresseerde met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Een keer laagdrempelig “koffiedrinken” is geen probleem en indien wenselijk kan je buiten kantoortijden langskomen.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Een technologie gedreven Managed Hosting provider die inmiddels uit 17 ervaren collega's bestaat en ruim 1200 klanten bedient. Met inmiddels 15+ jaar ervaring staat de klant nog steeds centraal, een duidelijke visie met techniek als de grootste verbindende factor.

Maatwerk is er niet alleen voor de klanten maar ook voor de medewerkers. Ieder mens is anders en daar is bij deze werkgever nog de ruimte voor. Letterlijk en figuurlijk want de organisatie is recent verhuisd naar een nieuw, eigen pand wat voorzien is van alle denkbare faciliteiten.

Als je benieuwd bent naar het verhaal achter de organisatie, vacature of andere vragen hebt neem dan gerust contact op via 033-4779337.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!