Vacature Medior/senior applicatiedeveloper in de automotive branche! - Zevenaar

Zevenaar

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat werken aan systeemsoftware en applicaties voor onder andere browser-based en mobiele applicaties, maar ook voor embedded systems en de cliënt server. Dit alles vindt plaats binnen een agile omgeving, waardoor snel en hard gewerkt kan worden. Het bedrijf zoekt naar developers die oog hebben voor detail en creatief zijn in hun softwareoplossingen. Hier werk je van A tot Z aan software development, een afwisselende functie dus!

Je werkt aan verschillende projecten die gemiddeld zo'n half jaar duren en waarbij de projectteams qua samenstelling worden afgewisseld. Jouw takenpakket bestaat uit de doorontwikkeling van bestaande functionaliteiten en de ontwikkeling van compleet nieuwe software voor een complexe database applicatie. Je houdt je bezig met de technische specificaties, het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van de software. Daarnaast denk je mee over de architectuur van het pakket, neem je de rol van projectleider op je en ben je actief bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de software.

De seniors binnen het team pakken naast development ook een gedeelte kennisdeling op. Waar nodig ondersteun je jouw collega's en begeleid je de junior developers binnen het team. Zo neem je bijvoorbeeld een actieve rol in bij de code reviews en leid je deze in goede banen. Qua stack wordt er veel gewerkt met .NET Framework, Visual Studio, C#, JavaScript, Webservices, SQL Server en PostgreSQL. Ervaring met deze stack is dus gewenst!

lees meer

Functie-eisen
 • Een HBO of WO diploma in de richting van Informatica of soortgelijk;
 • Minimaal 3 jaar ervaring op gebied van softwareontwikkeling en met ontwikkeling van standaard bedrijfssoftware;
 • Ervaring met C# of C++ is een pre;
 • Wanneer je bekend bent met architectuur voor ingewikkelde bedrijfssoftware is dit een pre;
 • Interesse in de automotive branche is een pre;
 • Je bent goed in het bewaken van het overzicht en je hebt oog voor detail;
 • Je bent een echte doorpakker!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling;
 • De optie deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering;
 • Goede regeling voor vakantiedagen;
 • Een maandelijkse bedrijfslunch, ieder kwartaal een borrel en ieder jaar een tof personeelsuitje;
 • Gezellige collegas die altijd in zijn voor een praatje!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is in 1866 opgericht en is vanuit het drukken van kantoorformulieren uitgegroeid tot een Internationale speler binnen de automotive branche. Met kantoren in Amerika, Canada, Mexico, Duitsland, Frankrijk, Engeland, België en Nederland hebben zij wereldwijd een personeelsbestand met zo'n 6000 medewerkers. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Zevenaar en vanuit daar wordt de Benelux bediend. In Amerika zijn zij marktleider en ook in de Benelux hebben zij een grote vinger in de pap. Hier werken betekent dus werken bij een stabiele werkgever in de regio. Voor verdere uitbreiding van het team staan zij momenteel open voor een medior/senior applicatiedeveloper!

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van een totaalpakket voor autobedrijven in de breedste zin van het woord. Het kantoor in Nederland is een onafhankelijk kantoor en is vrij om te bepalen welke technologieën zij gebruiken voor hun software. Het pakket is bedoeld om alle werkzaamheden bij autodealers en/of garages te ondersteunen en kan met verschillende modules worden uitgebouwd. Het pakket heeft standaard functionaliteiten, maar ook maatwerk software komt kijken wanneer modules verder worden aangepast en uitgebouwd naar de wensen van de klant. Tot slot worden er interfaces in samenwerking gebouwd met diverse externe partijen.

Het bedrijf heeft inmiddels al 20 jaar ervaring met software ontwikkeling en daar pluk jij de vruchten van. Met diverse opleidingsmogelijkheden (zoals trainingen/cursussen en het behalen van certificeringen), tweewekelijkse kennisdelingsessies en afwisselende projecten die in kleine projectteams worden opgepakt, heb jij de mogelijkheid om technisch de diepte in te duiken én afwisselend bezig te zijn.

De sfeer binnen het bedrijf valt te omschrijven als informeel en laagdrempelig met een open cultuur. Ook buiten werktijd worden er leuke activiteiten ondernomen. Kortom, een uitdagende functie bij een hele fijne werkgever.

lees meer

Contactpersoon Roël van Sonsbeek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!