Vacature Network Engineer - Zaltbommel

Zaltbommel

Jelling IT Professionals BV
 • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Network Engineer - FUNCTIE

Ben jij die netwerkbeheerder die nèt even een stapje verder denkt? Wij zoeken een netwerkbeheerder die het niet als plicht, maar vooral als hobby ervaart zijn IT kennis met betrekking tot netwerkinfrastructuur en beveiliging actueel en diepgaand te houden. Een netwerkbeheerder met net dát stuk ervaring dat juniors missen.

Je denkt mee over veranderingen en oplossingen en je spart graag met collega's over de mogelijkheden deze slimme oplossingen te kunnen realiseren voor de klanten, binnen het budget en tijdsbestek. Hands-on networking, met de nadruk op technisch netwerkbeheer en beveiliging, dat is de kern van je werkzaamheden. Dit doe je in een specialistisch en relatief klein IT team.

Samen ontwerpen en leggen jullie netwerken aan, voorzien in een uitstekende service op locatie en binnenshuis. Je bent directe collega van de IT manager, die rekent op jouw expertise en 'out-of-the-box'-denkwijze. Naast hands-on werk, draai je je hand er niet voor om alles netjes te documenteren en je snapt het belang van data-analyse, security testen en rapportages.


Network Engineer - BEDRIJF

Onze samenwerkingspartner is een zeer interessante partij voor network engineers die qua diversiteit en technische diepgang niet uitgedaagd genoeg kunnen worden. Als IT dienstverlener heeft onze partner zowel middelgrote als grote klanten, variërend van gemeentes, overheidsinstanties en andere maatschappelijke instellingen. Maar ook energiemaatschappijen, groothandels en grote industriële bedrijven.

Je potentieel nieuwe werkgever is dé IT dienstverlener bij uitstek op het gebied cloud-oplossingen, optimale IT beveiliging, werkplekbeheer en telefonie. Met officiële partners als Microsoft, IBM, Citrix, HP, Mitel en Apple, weet je dat je in goede handen bent. De toegevoegde waarde van de dienstverlening zit 'm in de op-en-top klantenservice en maakt IT te allen tijde beschikbaar, betrouwbaar, veilig, mobiel èn snel!

Door een slimme bedrijfsinrichting, is deze werkgever inzichtelijk en transparant georganiseerd, kun je snel schakelen en de klant een passende oplossing bieden.


Network Engineer - AANBOD

Als ervaren Network Engineer in het bezit van een HBO diploma en netwerkgerelateerde certificering? Kom dan werken bij deze werkgever en ontvang:

 • Een bovenmodaal startsalaris;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Nette secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid tot flexibel en/of thuis werken!

Network Engineer - SOLLICITEREN

Timmer je al enkele jaren aan de weg als netwerkbeheerder en wil je nu ècht stappen maken in je carrière?

Wij nodigen je van harte uit te solliciteren als je:

 • In het bezit van een HBO (IT) diploma en Cisco certificering;
 • Kennis hebt van de nieuwste Microsoft en Cloud-technologieën;
 • Je graag verder wilt ontwikkelen op het gebied van firewalling (Fortigate);
 • De komende jaren wilt investeren in je certificering en verdere ontwikkeling.

Overigens; ben je in het bezit van overige netwerk gerelateerde certificaten? Dit maakt je profiel zéker nog interessanter! Vermeld dit dan ook duidelijk op je CV.

Neem vrijblijvend CONTACT op met Jelling IT Professionals om je mogelijkheden te bespreken!

Jelling is gespecialiseerd in IT vacatures voor Netwerkbeheerders / Network Engineers.

Kijk voor meer informatie op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html.

Tags: netwerkbeheer, network, engineer, IT, infrastructuur, beveiliging, security, HBO, Cisco, Fortigate, firewalling, Microsoft, Cloud, Zaltbommel, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!