Vacature Support Engineer Identity & Access Management - Zaltbommel

Zaltbommel

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als support engineer vragen beantwoorden omtrent IAM oplossingen in de regio Zaltbommel? Vind je support leveren het leukste wat er is? Lees dan verder en solliciteer!


Wat ga je doen?

Als support engineer ga je klanten helpen met specifieke vragen over IAM software. Je bent verantwoordelijk voor de on site support, voor zowel de implementatie als voor de incidenten die zich voordoen.

De implementatie wordt gedaan door consultants waarna jij het stokje overpakt. Klanten kunnen er voor kiezen de support ook uit te besteden om zo de volledige dienstverlening over te laten aan mensen met expertise, en daar kom jij dan om de hoek kijken.

Je vindt het leuk om verschillende klanten te helpen met hun IAM software die door jullie is geplaatst. Je bent dus een belangrijke schakel in de klantrelatie, die dienstverlening eindigt met jou!

Je gaat dus:

- On site support leveren aan klanten over IAM software;
- Klachten en incidenten oplossen;
- Meedenken in oplossingen die consultants dan weer kunnen implementeren.


Wie ben je?

Je bent een doorgewinterde support engineer met een enorme drive voor cybersecurity en speciaal voor Identity & Access Management oplossingen. Je vindt het leuk om klanten te helpen met problemen en incidenten maar je denkt ook vooruit, zodat problemen al eerder gesignaleerd en opgelost kunnen worden. Je kan dit soort zaken gaan oppakken met consultants, die het dan kunnen uitdenken en implementeren van oplossingen.

Verder heb je:

- Minimaal HBO werk- en denkniveau;
- Werkervaring met het leveren van support;
- Kennis van Linux en Windows;
- Ervaring met scripten (dit is een pré);
- Kennis van Omada en Cyberark, of heb je in ieder geval interesse in.


Wat mag je verwachten?

Je komt te werken bij een organisatie die innovatie binnen information security hoog in het vaandel hebben staan en een partner zijn voor hun klanten. Je gaat meedenken met klanten en incidenten oplossen, totale ontzorging van de klant is het motto. Voor de rest wordt er goed gezorgd voor de collega’s met een aantrekkelijk voorwaardenpakket.

Je kan denken aan:

- Trainingen om te gaan groeien;
- Salaris dat loopt tot €3,500,-
- Mogelijkheid om op events en kennissessies al jouw kennis te gaan delen en een mooi netwerk op te bouwen;
- Laptop en telefoon van de zaak.


Waar ga je werken?

Een organisatie die een partner is voor hun klanten in informatiebeveiliging. Ze staan elke dag klaar om hun klanten te adviseren en goed te beveiligen. Ze vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, en daarnaast ook het opdoen van meer kennis binnen de security. Ze hebben veel verschillende klanten bijvoorbeeld: scholen, zorginstellingen en zitten ze bij verschillende overheidsinstanties.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Zaltbommel Bekijk alle soortgelijke vacatures