Vacature Teamleider I&A en Facilitair - Tiel

Tiel

KleurrijkWonen
 • KleurrijkWonen Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij iemand met goed ontwikkelde communicatieskills en leiderschapskwaliteiten? Praat je makkelijk met mensen van elk niveau? Heb je een goede dosis overtuigingskracht, weet je jouw team te motiveren en vervul je hierin een voorbeeldrol? Coach je je medewerkers en stimuleer je ze tot persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Als teamleider stuur je 2 teams aan, gericht op bediening van de interne klant: Informatisering & Automatisering en Facilitair. De nadruk ligt bij het team I&A.

Wat ga je doen?
Teamleider I&A
 • Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de bestaande informatievoorziening en ICT. Daarbij ligt de focus van de medewerkers bij functioneel beheer en informatiebeveiliging; het technisch beheer en de servicedesk zijn uitbesteed, hier ben je opdrachtgever voor.
 • Je legt verbinding met de interne klanten en stuurt op klanttevredenheid. Je zorgt met het team ervoor dat wensen van de klant snel worden opgepakt en worden geïmplementeerd.
 • Je volgt marktontwikkelingen en je brengt innovaties binnen. Recent hebben we O365 geïmplementeerd, in de komende tijd willen we het gebruik uitbouwen. Daarnaast staat voor 2022 de vervanging van ons ERP op de planning en willen we de mogelijkheden van het gebruik van data verder benutten.
Teamleider Facilitair
 • Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de bestaande facilitaire zaken (secretariaat, huisvesting, wagenparkbeheer, bedrijfskleding, etc.).
 • Je faciliteert de ontwikkeling naar hybride werken en zorgt dat ons kantoor en de steunpunten deze manier van werken ondersteunen.
 • Je legt verbinding met de interne klanten en stuurt op klanttevredenheid. Met de gebouw- en wagenparkbeheerder zoek je naar mogelijkheden om (verder) te verduurzamen.
In deze functie ben je voor beide teams bezig met de volgende onderwerpen:
 • Je stuurt de medewerkers van beide teams aan vanuit het principe van dienend leiderschap. Je creëert een lerende werkomgeving waarin medewerkers zich ontwikkelen, je begeleidt de medewerkers bij het behalen van de resultaten en je stimuleert het teamgevoel.
 • Je professionaliseert de I&A / facilitaire organisatie. Je optimaliseert de samenwerking onderling en met de interne klanten. Je implementeert verbeteringen en zorgt voor risicobeheersing. Met het team bepaal je de teamdoelen, stel je het jaarplan op en bewaak je de uitvoering.
 • Borgen van de beschikbaarheid van de ICT / facilitaire dienstverlening aan de organisatie en het bewaken van het serviceniveau richting de organisatie van KW. Je bent de opdrachtgever aan de externe leveranciers: je beheert contracten, bewaakt het serviceniveau van externe leveranciers en onderhoudt contacten.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we?
• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur bedrijfskundige informatica, informatiemanagement of bedrijfskunde.
•Kennis van en ervaring met functioneel beheer en servicemanagement.
•Kennis van en ervaring met ICT-beheer.

Wat bieden we je?
Een mooie betekenisvolle baan met fijne collega's. We hebben veel aandacht voor je ontwikkeling en zorgen voor een goede werk-privébalans. Je mag gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een sportvergoeding. Het maandsalaris is gebaseerd op de CAO Woondiensten schaal K.

Enthousiast?
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Onno Nieboer, Manager Bedrijf, via (0345) 596 145.

Wil je solliciteren?
Verras ons dan met jouw motivatie en je cv waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken.  Doe dit uiterlijk 15 juni a.s.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 21 juni en woensdagochtend 23 juni a.s.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.050 - € 5.474 p/m
Aantal uur per week 36 uur p/w
36 uur is een fulltime werkweek bij KleurrijkWonen
Bedrijfsomschrijving KleurrijkWonen biedt mensen met een inkomen tot circa €40.000,- een betaalbare, fijne woning in de regio's Rivierenland en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. We werken in zes gemeenten: Buren, Culemborg, Molenlanden, Tiel, Vijfheerenlanden en West Betuwe. Zowel starters, gezinnen, alleenwonenden als mensen met een behoefte aan zorg of begeleiding zijn bij ons welkom.

Wij bieden circa 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Betaalbaar en prettig wonen betekent aandacht voor leefbaarheid, duurzaamheid, onderhoud en nieuwe initiatieven. Dit doen we in samenwerking met gemeenten en andere (maatschappelijke) organisaties.

We werken dagelijks met veel plezier voor en met onze huurders en relaties. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: innovatief, verbindend, lef en passie. Het onderlinge contact tussen collega’s is open en direct. Wie werkt bij KleurrijkWonen weet: wij zijn persoonlijk, transparant en betrokken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Teamleider in Tiel Bekijk alle soortgelijke vacatures