Vacature Sales Trader/Accountmanager Groenten en Fruit Innovation - Tiel

Tiel

Sam Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Sales Trader/Accountmanager Groenten en Fruit Innovation

Wat ga je doen?

Als sales trader ga je Fruit verkopen richting de gehele Europese markt. Dit doe je voor een vooruitstrevende organisatie op het gebied van Fruit. Je onderhoudt en bouwt bestaande klanten uit. Tevens ga je natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe business om je klanten portefeuille nog veelzijdiger en groter te maken. Op een slimme manier benader je de markt en speel je in op kansen die je ziet. Het allermooiste is als je business/klanten mee kan nemen uit je vorige job en direct kan beleveren met deze producten, zo kan je sneller profiteren van omzetgroei. Zie jij dit zitten? Lees dan gauw verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Een mooi salaris tot wel €60K afhankelijk van ervaring
•    Bonus, mogelijkheid tot auto, telefoon, laptop, pensioen, zorgverzekering
•    Sterke groei mogelijkheden binnen een vooruitstrevend bedrijf
•    Een gedreven team van jonge professionals die op je wachten

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Tussen 2-10+ jaar werkervaring in de handel/trade AGF
•    Een netwerk aan klanten meenemen is een sterke pré
•    Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits
•    Je bent gemotiveerd, steekt de handen uit de mouwen en hebt een open karakter

Waar ga je werken?

Als sales trader ga jij aan de slag binnen een jong, fris en innovatief handelsbedrijf binnen de AGF sector. Ze zijn een importeur van voornamelijk Fruit en verkopen dit aan Retail, groothandels en foodservice in Europa. Want hun uniek maakt is dat ze in een korte tijd enorm zijn gegroeid. Mede dankzij het feit dat ze veel investeren in ontwikkeling en innovatie. Zo hebben ze regelmatig test panels met klanten en werken ze aan een experience center. Tevens maken ze gebruik van data-analyses en adviseren ze in duurzame verpakkingen. De firma is recent verhuisd en zit in een gloednieuw pand. Het team is nog vrij klein maar ze groeien al hard. Een platte organisatie waarbij er in de praktijk veel wordt samengewerkt. Zie jij dit wel zitten? Mail mij dan direct!

Meer informatie of direct solliciteren?

Stuur mij een mail om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:

Tiel

Contactpersoon:

Roos Schmidt

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Roos Schmidt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!