Vacature Linux Engineer | Puppet | Ansible - Elst

Elst

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In jouw functie heb je vele taken, waar het beheren en onderhouden van het Linux platform een groot gedeelte van vormt. Uiteraard blijven jij en je collega’s ook bezig met verbeteringen omtrent dit platform en gaan jullie het platform tevens uitbreiden. Binnen het takenpakket van jou en je collega’s behoren ook taken omtrent virtualisatie, monitoring en snel inspringen bij problemen. Daarnaast houden jullie je bezig met automatisering, vandaar dat ze ook graag zien dat je diverse script talen beheerst. Je komt dit team als ervaren kracht versterken, waarbij ze het belangrijk vinden dat er onderling kennisdeling plaatsvindt. Uiteraard krijg je de mogelijkheid jezelf hier te blijven ontwikkelen, dit doen ze door je goede opleidingsmogelijkheden te bieden op basis van je eigen voorkeuren en interesses. Je team bestaat uit ongeveer 8 man, waar ieder echt Linux georiënteerd is. Jullie gaan op een Agile manier te werk, waarbij jullie begeleid worden deze Agile werkwijze te hanteren zodat jullie gezamenlijk weten welke richting jullie opgaan. Samen voor succes gaan, dat is waar deze organisatie voor staat.

lees meer

Functie-eisen

Voor deze functie breng jij het volgende mee:
– ervaring in een soortgelijke functie;
– je hebt hbo werk-/denkniveau;
– je hebt uitstekende kennis van onder andere Linux, Shellscript, virtualisatie (VMware), Puppet, Ansible en DNS-infrastructuur.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt ontzettend goede arbeidsvoorwaarden bij deze organisatie, zo krijg je onder andere:
- een goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring (ongeveer tussen 4000 en 6000 euro bruto);
- volledige reiskostenvergoeding;
- een eindejaarsuitkering en bonus;
- 25 vakantiedagen;
- een erg nette pensioenregeling;
- maandelijkse onkostenvergoeding;
- de mogelijkheid om extra verlofdagen op te bouwen.

Heb je interesse in deze functie? Neem contact op met Denise Zwarts via [email protected] of 06 3816 9945.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je komt hier bij een organisatie te werken die meerdere vestigingen in Nederland heeft, maar waar ze momenteel voor het kantoor in Gelderland op zoek zijn naar een ervaren Linux Specialist. Je krijgt hier bijna 200 nieuwe collega’s, waar je in jouw team van ongeveer 8 man nauw gaat samenwerken. Je komt hier bij een organisatie te werken waar ze het belangrijk vinden dat de medewerkers zich op hun gemak voelen, dat maakt dat je hier zeker niet in pak hoeft te verschijnen. Daarnaast investeren ze hier veel in hun medewerkers, en willen ze veel bieden op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak. Er worden veel leuke uitjes georganiseerd en je krijgt de mogelijkheid diverse opleidingen en trainingen te volgen. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!