Vacature Data Scientist agrarische sector - Groenlo

Groenlo

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met de agrarische sector en wil je graag bij een groot, innovatief bedrijf werken in een team dat volop bezig is met het ontwikkelen van nieuwe zaken in de markt? Dat kan dit zomaar de ideale baan zijn voor jou!

Ter versterking van het software team wordt gezocht naar een goede Data Scientist met brede interesse. Je duikt in enorme hoeveelheden data en zet deze om in relevante informatie voor veehouders. Verschillende vraagstukken weet jij op te lossen door de inzet van Machine Learning, AI en Data Science. Hierbij ligt de nadruk op Machine Learning, waarbij je vooral aandacht besteedt aan Data Wrangling (bewerking), Feature Engineering en het trainen/evalueren van modellen. Deze modellen breng je uiteindelijk in productie waarmee je helpt nieuwe of bestaande softwareoplossingen te integreren voor veehouders.

Je gaat aan de slag in een bedrijf dat doorlopend innovatief is. Daarnaast zijn zij heel bekend in de markt als software leverancier in de agrarische sector en daardoor hebben zij binnen deze marktgroep veel vrijheid. ’s Ochtends wordt er begonnen met een stand up meeting om te bespreken wat er gedaan moet worden die dag. Heb jij nieuwe en creatieve ideeën, schroom dan niet dit te delen met de groep, want daar staan zij bij dit bedrijf altijd voor open. 

Spreekt dit bedrijf jou aan, wil je graag in een maatschappelijke omgeving werken en heb je affiniteit met de agrarische sector? Check dan snel de functie eisen en laat het ons weten als jij voldoet aan dit profiel. 

lees meer

Functie-eisen
 • Een relevante afgeronde HBO of WO opleiding met voldoende Data Science raakvlakken;
 • Kennis en ervaring met Machine Learning;
 • Affiniteit met Software Engineering (o.a. AWS, Microsoft Azure en API’s);
 • Ervaring met Data analyse en voorspellingsmodellen trainen in R en Python;
 • Je kan analytisch en gestructureerd werken en bent communicatief vaardig;
 • Je bent in staat visualisaties van gevonden inzichten te realiseren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een 13e maand en winstdeling; 
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Een laptop of telefoon van de zaak indien nodig; 
 • Een goede pensioenregeling;
 • Thuiswerkmogelijkheid;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • En heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit internationale bedrijf in Groenlo is een grote speler op het gebied van technologisch hoogstaande ontwikkelingen. Met vestigingen in België, China, Dubai, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten is het bedrijf sinds het ontstaan in 1929 flink uitgebreid.

De specialisatie van het bedrijf ligt bij het ontwikkelen van intelligente technologische oplossingen voor wereldwijde vraagstukken. Deze vraagstukken variëren van het genereren van voldoende voedsel voor een groeiende bevolking tot aan het slimmer maken van netwerken voor duurzame energie. Binnen de 7 marktgroepen van dit bedrijf zijn zo’n 700 man werkzaam die wereldwijd werken aan hun eigen specialisme. Eén van deze marktgroepen houdt zich bezig met een tweetal producten. Zo zijn zij allereerst werkzaam op het gebied van agrarische software voor melkveehouderijen en daarnaast ontwikkelen zij software voor varkenshouderijen. 

Bij het eerste product komt veel data kijken. Zo wordt software ontwikkeld om data uit melkrobots te kunnen managen en verwerken. Door een eigen ontwikkel systeem kunnen boeren met grote melkveehouderijen, waar honderden koeien worden gehouden, automatisch zien hoe het gaat met de gezondheid van de koe. Zo worden alle koeien in de gaten gehouden en kan er gehandeld worden als er wordt gedetecteerd dat de gezondheid van een koe achteruit gaat. Dit geldt soortgelijk ook voor het tweede product bij de varkenshouderijen, alleen wordt er hierbij door eigen ontwikkelde chips in de gaten gehouden of de varkens de juiste en goede hoeveelheid voeding binnen krijgen. Dit is een product dat zowel nationaal als internationaal veel wordt gebruikt binnen deze sector.

Het software team bestaat uit 6 tot 12 software developers en zij zijn eigenlijk continu aan het uitbreiden. Ben jij een software developer met brede interesse en veel ervaring in Java? Dan kun jij zomaar degene kunnen zijn die dit team kan gaan versterken. 

lees meer

Contactpersoon Romy Wemer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!