Vacature Projectleider Ziekenhuisprocessen - Nijmegen

Nijmegen

Pitt IT Professionals
  • Pitt IT Professionals Bedrijfsprofiel
  • Junior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Je werkplek

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is ‘hot.’ Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega’s. Daarnaast biedt Radboudumc ‘state of the art’ ICT oplossingen aan onderzoek en voor innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan.
Samen met betrokken en creatieve collega’s, wordt er écht een bijdrage geleverd aan een betere maatschappij.

lees meer

Functie-eisen
Wie ben jij?

Projectleider met ervaring in de zorg voor een team van ongeveer 30 medewerkers met kennis van Prince 2, Agile en het schrijven van een Pid. Kandidaat moet menselijk zijn en organisatiesensitief zijn. Daarnaast dient deze persoon goed te kunnen organiseren en plannen. Het liefst iemand uit een ziekenhuis die deze processen snapt. Een persoon die contentieus is maar ook op de voorgrond durft te treden.

Wat neem je mee?
  • Prince2
  • Agile
  • Menselijk
  • Organisatie sensitief

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 90,00 p/u
Overige info
Wat kun je verwachten?

Betreft detacheringsopdracht, uurtarief is €90,00. Duur van de opdracht is 1 jaar met optie op verlenging.

Selectieprocedure

Enthousiast? Solliciteer dan direct en wij nemen snel contact met je op. Heb je nog vragen neem dan vrijblijvend contact op met onderstaande collega.

Twan Swinkels
[email protected]
06-46625155

lees meer

Bedrijfsomschrijving Pitt IT Professionals is een gespecialiseerde IT-dienstverlener actief in werving & Selectie, detachering en interim advies. Pitt IT gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Pitt IT Professionals onderscheidt zich met name door de professionaliteit van zijn medewerkers, een grote flexibiliteit en een snelle responstijd. Professionaliteit, enthousiasme, mensgerichtheid en gedrevenheid zijn kernwaarden van onze organisatie.

lees meer

Contactpersoon Twan Swinkels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!