Vacature Functioneel Applicatiebeheerder - Nijmegen

Nijmegen

Yacht
  • Yacht
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De Sint Maartenskliniek 

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling 

Om de kwalitatief hoogwaardige zorg en innovatiekracht van de Sint Maartenskliniek nog beter te ondersteunen, is ook de ICT-afdeling in beweging. De focus verschuift van het zelf installeren en beheren van apparatuur en software naar het regie voeren op de levering van IT dienstverlening, het proactief ondersteunen van onze zorgafdelingen en de inpassing van innovaties in ons veranderende ICT landschap. Regie op data, data integratie en interoperabiliteit in de zorgketen worden daarbij cruciaal. ICT beweging betekent onder andere dat de participatie van patiënten in de zorgprocessen en de informatie-uitwisseling met patiënten toeneemt. Het belang van patiënten staat immers voorop.

Jouw functie

Je kruipt dicht tegen eindgebruikers aan en ondersteunt hen bij het optimaal gebruiken van applicaties en functionaliteiten bij de uitvoering van hun activiteiten en processen. Je vertaalt de (functionele) eisen en wensen van de gebruikersorganisatie naar systeem-aanpassingen door middel van een functioneel ontwerp. Ook ben je als functioneel applicatiebeheerder actief betrokken bij de implementatie van nieuwe applicaties, modules en functionaliteiten.

Je draagt zorg voor continuïteit en een optimale performance van software applicaties. Als applicatiebeheerder kun je zo écht bijdragen aan verbetering van (werk)processen binnen de organisatie. Ook wordt het werk door jou bijdrage minder foutgevoelig en/of efficiënter. Dit doe je samen met een team van 11 functioneel beheerders.

lees meer

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding en heb je een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van volgende applicaties HiX, Salesforce, Afas is een pre evenals ervaring op het gebied van ITIL- ,BISL- agile en devops

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Functiegroep 55 (bruto €2.882,- - €4.227,- per maand op fulltime basis)

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter met spasmen in zijn arm, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!