Vacature Developer - .NET - Nijmegen

Nijmegen

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Developer - .NET

Voor een internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een .NET developer voor verschillende projecten.
Je belangrijkste focus zal liggen op het verbeteren, bouwen en testen van onze zakelijke Master Data-interfaces met behulp van Enterprise Service Bus-technologie.
In dit proces werk je nauw samen met je collega's en applicatie-eigenaren aan integratie in het ICT-landschap. Om je dagelijkse werk te managen, pas je verschillende Agile-technieken toe.
Je hebt ook de mogelijkheid om add-ins te ontwikkelen voor het Office365-platform en te werken met andere technologieën zoals .NET Core, React en enkele workloads naar Azure te brengen.

Taken & verantwoordelijkheden

  • Ontwikkelen en onderhouden van interfaces met huidige technologieën;
  • Ondersteunen van de IT-architecten;
  • Het up-to-date houden van de technology stack;

Functie eisen Developer - .NET
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Bekwaam met C# en ASP.Net;
  • Je hebt een sterke affiniteit met moderne IT-toepassingen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden met een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt gedetacheerd via IT-idiots en komt daarvoor bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Onze kundige, ervaren vakmensen fungeren als jouw klankbord, vraagbaak en adviseur gedurende je opdracht. Wanneer je vragen hebt, wilt sparren of wilt bijpraten staat jouw contactpersoon voor je klaar.

- 25 vakantiedagen
- Pensioenregeling
- Leaseauto (wanneer nodig)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Nijmegen