Vacature Optical System Engineer - Nijmegen

Nijmegen

Evoke
 • Evoke Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De Optical System Engineer heeft een universitaire, bij voorkeur Technisch Natuurkundige achtergrond met interesse en opleiding in optica en met meetsystemen en/of opstellingen gebaseerd op optische meettechnieken.


Wat ga je doen?

Je zal betrokken zijn bij meerdere, in omvang sterk variërende projecten en daar meewerken aan het bedenken en ontwerpen van optische en opto-elektronische producten en meetsystemen en het uitvoeren van daaraan gerelateerde onderzoeken en experimenten. Bij de oplossingsgerichte aanpak die wij en onze klanten nastreven komt affiniteit met software (beeld- en signaalverwerking in C++) en basiskennis van elektronica van pas. Daarnaast heb je passie voor techniek en trek je werk naar je toe.
Je bent in deze functie betrokken bij meerdere projecten als onderdeel van een projectteam. Je takenpakket is gevarieerd en omvat activiteiten als het (deels) ontwerpen en het (mede) samenbouwen van proto’s en proefmodellen van optische en optoelectronische apparatuur. Verder ben je betrokken bij het bouwen van proefopstellingen, doen van beproevingen, testen en valideren en het verzorgen van documentatie.


Wat heb jij in huis?
 • Afgeronde opleiding Technisch Universiteit (TU), bij voorkeur richting TN of vergelijkbaar;
 • Ervaring is een pré maar geen must!
 • Affiniteit met en kennis van optica, optische technieken en systemen. Als het kan: ervaring met ray-tracing;
 • Sterke affiniteit met techniek in het algemeen;
 • Kennis en/of ervaring met computers in meetsystemen en enige ervaring met softwareontwikkeling is eveneens een pré;
 • Analytisch van aard, met een goed technisch inzicht en creatief m.b.t. oplossingen;
 • Proactieve houding en grote mate van zelfstandigheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Werken bij Evoke

Je gaat via ons aan de slag als startend of ervaren professional in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij je nieuwe werkgever, als je wil. Of je werkt via ons als Interim Professional, waarbij je met een vast contract diverse opdrachten uitvoert bij bedrijven. Zelfstandig Professional? Dan kun je ook uit ons netwerk putten voor je tijdelijke opdrachten.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever, business partner en carrière coach. Zoals een goed pensioen, vast contract en studiebudget. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want Evoke: Centers You.

Gratis opleidingenJouw sollicitatietrajectSuccesvol solliciteren

lees meer

Functie-eisen WO
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Evoke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Nijmegen